آموزش پخت روش اصلی کتلت شیرازی

مجله علمی هنری آموزشی پزشکی تک فارس شامل مطالب جدید و جالب با موضوعات پزشکی و سلامتی، روانشناسی، نکات آرایشی، دکوراسیون منزل، خانه داری، آموزش آشپزی

حسین (ع) چراغ هدایت و کشتی نجات است
تک فارس

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

آموزش پخت روش اصلی کتلت شیرازی

image آموزش پخت روش اصلی کتلت شیرازی

سیب زمینی ها را شسته و آب پز کنید. پوست کنده و تکه تکه کنید و اجازه دهید سرد شود. خمیر بین نان ساندویچی را خارج کنید.

پیاز را رنده کرده و آب اضافی اش را دور بریزید. شیر را روی آرد سوخاری بریزید. همه مواد را با هم مخلوط کنید.

و از چرخ گوشت رد کنید. خمیر حاصله را به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال استراحت دهید تا ور بیاید و از چسبندگی سیب زمینی هم کاسته شود.

دستتان را خیس کرده و از خمیر گلوله هایی به وزن تقریبی ۵۰ گرم برداشته و به شکل اشک در آورید و در آرد سوخاری بغلتانید.

تکفارس آی آر

در تابه ای روغن ریخته و اجازه دهید داغ شود. کتلت ها را با حرارت پایین سرخ کنید.

موقع سرخ شدن یک مقدار روغن به خودش جذب میکند. بهتر است آن را روی دستمال آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافی آن گرفته شود.

با این مواد حدود ۱۰ کتلت با وزن خمیر ۵۰ گرمیخواهید داشت.

مواد لازم برای کتلت شیرازی :

سیب زمینی

www.takfars.ir

۲ عدد متوسط ( حدود ۳۵۰ گرم )

▪ خمیر بین نان ساندویچی

۱۲۵ گرم

تخم مرغ

۱ عدد

شیر

یک چهارم پیمانه

▪ آرد سوخاری

۱ قاشق سوپخوری

پیاز

تک فارس

۱ عدد متوسط

نمک ، فلفل سیاه و قرمز ، زردچوبه و پودر انبه

به میزان لازم

▪ ( خمیر بین هر نان باگت معمولی حدود ۲۵ گرم وزن دارد )

▪ آرد سوخاری برای مایه کتلت و مقداری هم برای کاور کردن

▪ اگر حس میکنید که کیفیت نان ساندویچی تان خوب نیست؛ از یک کم بکینگ پودر استفاده کنید تا کتلتتان پوک شود.

طرز پخت پیراشکی گیاهی هویج مقوی و سالم
  1. آموزش پخت غذا با مرغی که از وعده غذای قبلی مانده
  2. طرز پخت خوراک رژیمی نخود و سبزیجات
  3. تصویری آموزش تزیین ژله های مهمانی
  4. آموزش کامل تهیه رولت بستنی در خانه برای جشن تولد
  5. آموزش پخت کوکی خوشمزه خانگی برای مهمانی
  6. آموزش پخت مرغ شکم پر مجلسی

مطالب پربازدید

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

مطالب محبوب