آموزش پخت دلمه برگ مو و قارچ

مجله علمی هنری آموزشی پزشکی تک فارس شامل مطالب جدید و جالب با موضوعات پزشکی و سلامتی، روانشناسی، نکات آرایشی، دکوراسیون منزل، خانه داری، آموزش آشپزی

حسین (ع) چراغ هدایت و کشتی نجات است
تک فارس

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

آموزش پخت دلمه برگ مو و قارچ

image آموزش پخت دلمه برگ مو و قارچ

نیمی از روغن زیتون را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید و پیاز، سیر و فلفل سبز ریز خرد شده را در آن تفت دهید.

گوجه فرنگی های پوست کنده و نگینی خردشده را اضافه کرده و تفت دهید تا آب آنها گرفته شود.

رب گوجه فرنگی و قارچ نگینی خردشده را اضافه کرده و تفت دهید. برنج از قبل نیم پز شده، یک سوم پیمانه آب داغ، شکر

نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید و به پخت مواد ادامه دهید تا آب آن کشیده شود. برگ جعفری و شبت ریز خردشده را اضافه و مخلوط کنید.

تکفارس آی آر

برگ موها را در آب بجوشانید تا کمی نرم شوند، سپس زیر آب سرد بگیرید. مخلوط قارچ را روی برگ ها قرار داده و بپیچید.

چند برگ کف قابلمه قرار دهید و دلمه ها را داخل آن بچینید. روغن زیتون باقی مانده را روی آنها بریزید و مقداری آب داغ اضافه کنید.

بشقابی روی دلمه ها قرار دهید تا به آنها فشار آورد، درب ظرف را بگذارید و روی حرارت قرار دهید تا دلمه ها بپزند. سپس سرو کنید.

مواد لازم برای تهیه دلمه برگ مو :

برگ مو: ۴۰۰ گرم

www.takfars.ir

قارچ (نگینی خردشده): ۴۰۰ گرم

روغن زیتون: ۳ الی ۴ ق س

برنج: یک پیمانه

گوجه فرنگی: ۲ عدد

پیاز (ریز خردشده): یک عدد

سیر (ریز خردشده): ۳ حبه

فلفل سبز (ریز خردشده): ۲ عدد

رب گوجه فرنگی: یک ق چ

شکر: یک ق چ

برگ جعفری (خردشده): ۸ عدد

تک فارس

شبت (خردشده): ۸ عدد

نمک: به مقدار لازم

فلفل سیاه: به مقدار لازم

طرز پخت غذای ساده و سبک و رژیمی املت مکزیکی
  1. چطور اسپاگتی با سس مخصوص ایتالیایی درست کنیم
  2. آموزش پخت سوپ های خوشمزه و مقوی مخصوص فصل زمستان
  3. آموزش پخت سوهان کنجدی خانگی
  4. ساخت گل های هویجی تربی برای تزیین سالاد
  5. آموزش پخت نودل به سبک تایلندی ها
  6. آموزش تهیه ترشی مجلسی و شیک انبه عسلی

مطالب پربازدید

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

مطالب محبوب