آموزش پخت دلمه برگ مو و قارچ

حسین (ع) چراغ هدایت و کشتی نجات است

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

آموزش پخت دلمه برگ مو و قارچ

image آموزش پخت دلمه برگ مو و قارچ

نیمی از روغن زیتون را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید و پیاز، سیر و فلفل سبز ریز خرد شده را در آن تفت دهید.

گوجه فرنگی های پوست کنده و نگینی خردشده را اضافه کرده و تفت دهید تا آب آنها گرفته شود.

رب گوجه فرنگی و قارچ نگینی خردشده را اضافه کرده و تفت دهید. برنج از قبل نیم پز شده، یک سوم پیمانه آب داغ، شکر

نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید و به پخت مواد ادامه دهید تا آب آن کشیده شود. برگ جعفری و شبت ریز خردشده را اضافه و مخلوط کنید.

تکفارس آی آر

برگ موها را در آب بجوشانید تا کمی نرم شوند، سپس زیر آب سرد بگیرید. مخلوط قارچ را روی برگ ها قرار داده و بپیچید.

چند برگ کف قابلمه قرار دهید و دلمه ها را داخل آن بچینید. روغن زیتون باقی مانده را روی آنها بریزید و مقداری آب داغ اضافه کنید.

بشقابی روی دلمه ها قرار دهید تا به آنها فشار آورد، درب ظرف را بگذارید و روی حرارت قرار دهید تا دلمه ها بپزند. سپس سرو کنید.

مواد لازم برای تهیه دلمه برگ مو :

برگ مو: ۴۰۰ گرم

www.takfars.ir

قارچ (نگینی خردشده): ۴۰۰ گرم

روغن زیتون: ۳ الی ۴ ق س

برنج: یک پیمانه

گوجه فرنگی: ۲ عدد

پیاز (ریز خردشده): یک عدد

سیر (ریز خردشده): ۳ حبه

فلفل سبز (ریز خردشده): ۲ عدد

رب گوجه فرنگی: یک ق چ

شکر: یک ق چ

برگ جعفری (خردشده): ۸ عدد

تک فارس

شبت (خردشده): ۸ عدد

نمک: به مقدار لازم

فلفل سیاه: به مقدار لازم

جدیدترین مدل های تزیین ماست و خیار برای مهمانی های رسمی
  1. آموزش پخت هویج پلو اصیل شیرازی با عکس مراحل
  2. طرز تهیه سالاد مجلسی پانزانلا
  3. آموزش کامل تهیه و پخت نوتلا در خانه
  4. آموزش تهیه ادویه کاری خانگی خواص و نحوه استفاده آن
  5. آموزش پخت غذایی مالزیایی مرغ سته مالزیایی
  6. آموزش درست کردن کیک بادام و گلابی خانگی

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

مطالب پربازدید

مطالب محبوب

نظرات