تک فارس
حسین (ع) چراغ هدایت و کشتی نجات است
محصولات معتبر
محصولات معتبر

آموزش پخت خورش قیمه گیاهی

image آموزش پخت خورش قیمه گیاهی

خیس کردن سویا

سویا را با آب در یک کاسه مخصوص برای خیس کردن گذاشته و به مدت ۶ تا ۸ ساعت در آب خیس بگذارید. این عمل باعث نرم شدن سویا می شود.

پخت سویا

پس از اتمام مرحله خیس کردن، سویا را از آب بیرون آورده و آبکشی کرده تا آب متعلقه خارج شود.

تکفارس آی آر

سویا را به همراه زردچوبه در یک قابلمه قرار داده و آب جوش بریزید. سپس قابلمه را با درپوش بپوشانید و به مدت حدود ۲۰ تا ۳۰ دقیقه بگذارید تا سویا نرم شود. پس از پخته شدن، سویا را از آب بیرون آورده و کنار گذاشته تا کمی خنک شود.

تهیه پایه خورشت

در یک قابلمه، روغن نباتی را گرم کرده و پیازها را اضافه کنید. پیازها را تفت دهید تا طلایی شوند.

گوجه فرنگی های خرد شده را به پیازها اضافه کنید و تفت دهید تا گوجه فرنگی ها نرم شوند و مایه ی خورشت شکل بگیرد.

افزودن سویا

www.takfars.ir

سویا پخته شده را به مواد داخل قابلمه اضافه کنید و همه مواد را با هم مخلوط کنید.

پخت خورشت

نمک و فلفل را به میزان مورد نیاز اضافه کنید و مواد را مخلوط کنید.

آب را به مقدار لازم به قابلمه اضافه کنید تا مواد تا حدی در آب غوطه ور شوند.

قابلمه را با درپوش بپوشانید و محتویات را به مدت حدود ۳۰ دقیقه به شعله ملایم بپزید تا مزه ها به خوبی ترکیب شوند و خورشت آماده شود.

اضافه کردن کره گیاهی

در آخر، کره گیاهی را به خورشت اضافه کنید و مواد را به طور کامل هم بزنید تا کره ذوب شود و به خورشت طعم و عطر ویژه ای بدهد.

مهارت نمایشی

خورشت قیمه وگان بدون گوشت با سویا آماده است. می توانید با تزئین خورشت با سبزیجات تازه و یا سیب زمینی سرخ کرده، ظاهر آن را زیباتر کنید.

مواد لازم برای تهیه قیمه وگان

تک فارس

سویا خشک ۲۵۰ گرم پیاز متوسط، خرد شده ۲ عددگوجه فرنگی متوسط، خرد شده ۳ عدد روغن نباتی ۲ قاشق سوپ خوری زردچوبه ۲ قاشق چای خوری کره گیاهی ۲ قاشق چای خوری نمک و فلفل به میزان لازم آب به مقدار لازم

محصولات معتبر
محصولات معتبر