آموزش پخت خورش قیمه گیاهی
خیس کردن سویا
سویا را با آب در یک کاسه مخصوص برای خیس کردن گذاشته و به مدت ۶ تا ۸ ساعت در آب خیس بگذارید. این عمل باعث نرم شدن سویا می شود.
پخت سویا
پس از اتمام مرحله خیس کردن، سویا را از آب بیرون آورده و آبکشی کرده تا آب متعلقه خارج شود.
تکفارس آی آر
سویا را به همراه زردچوبه در یک قابلمه قرار داده و آب جوش بریزید. سپس قابلمه را با درپوش بپوشانید و به مدت حدود ۲۰ تا ۳۰ دقیقه بگذارید تا سویا نرم شود. پس از پخته شدن، سویا را از آب بیرون آورده و کنار گذاشته تا کمی خنک شود.
تهیه پایه خورشت
در یک قابلمه، روغن نباتی را گرم کرده و پیازها را اضافه کنید. پیازها را تفت دهید تا طلایی شوند.
گوجه فرنگی های خرد شده را به پیازها اضافه کنید و تفت دهید تا گوجه فرنگی ها نرم شوند و مایه ی خورشت شکل بگیرد.
افزودن سویا
www.takfars.ir
سویا پخته شده را به مواد داخل قابلمه اضافه کنید و همه مواد را با هم مخلوط کنید.
پخت خورشت
نمک و فلفل را به میزان مورد نیاز اضافه کنید و مواد را مخلوط کنید.
آب را به مقدار لازم به قابلمه اضافه کنید تا مواد تا حدی در آب غوطه ور شوند.
قابلمه را با درپوش بپوشانید و محتویات را به مدت حدود ۳۰ دقیقه به شعله ملایم بپزید تا مزه ها به خوبی ترکیب شوند و خورشت آماده شود.
اضافه کردن کره گیاهی
در آخر، کره گیاهی را به خورشت اضافه کنید و مواد را به طور کامل هم بزنید تا کره ذوب شود و به خورشت طعم و عطر ویژه ای بدهد.
مهارت نمایشی
خورشت قیمه وگان بدون گوشت با سویا آماده است. می توانید با تزئین خورشت با سبزیجات تازه و یا سیب زمینی سرخ کرده، ظاهر آن را زیباتر کنید.
مواد لازم برای تهیه قیمه وگان
تک فارس
سویا خشک ۲۵۰ گرم پیاز متوسط، خرد شده ۲ عددگوجه فرنگی متوسط، خرد شده ۳ عدد روغن نباتی ۲ قاشق سوپ خوری زردچوبه ۲ قاشق چای خوری کره گیاهی ۲ قاشق چای خوری نمک و فلفل به میزان لازم آب به مقدار لازم