آموزش دقیق پخت حلوای شیرازی
✓ مرحله اول:
نشاسته را در مقداری از آب سرد حل می کنیم و کمی استراحت می دهیم تا نشاسته ته نشین شده و آب روی آنرا دور می ریزیم ( اگر نشاسته در منزل تهیه شده بود چندین بار آب روی آن را عوض می کنیم تا طعم خاص آن خارج شود ).
✓ مرحله دوم:
۳ پیمانه آب سرد را روی نشاسته اضافه و مخلوط می کنیم و از صافی رد کرده و در ظرف مناسب می ریزیم.
تکفارس آی آر
✓ مرحله سوم:
آرد برنج را در شیر حل کرده و از صافی گذارنیده و به نشاسته اضافه می کنیم.
✓ مرحله چهارم:
ظرف را روی حرارت ملایم قرار داده و مرتب هم می زنیم تا مخلوط غلیظ شود و یک لایه نازک پشت قاشق را بگیرد و در این مرحله شکر و گلاب را اضافه می کنیم و به هم زدن ادامه میدهیم تا مایه به آرامی بجوشد ، وقتی کامل غلیظ شد به طوری که جای خط چنگال روی آن محو نشود خلال بادام را اضافه می کنیم و ۲/۱ حلوا را در سینی چرب شده مناسب به قطر ۱ سانت می ریزیم .
✓ مرحله پنجم:
www.takfars.ir
در بقیه حلوا، زعفران اضافه کرده و کمی هم زده و در ظرف چرب شده دیگر می ریزیم
✓ مرحله ششم:
پودر پسته روی دو قسمت حلوا می پاشیم و اجازه می دهیم تا حلوا در دمای اتاق خنک شود و سپس بهتر است ۲ ساعت در یخچال نگه داشته و سپس به صورت لوزی بریده و یک در میان در ظرف از هر دو رنگ می چینیم.
نکات
✓ ترحلوا را نباید به محض ریختن در یخچال قرار داد چون روی حلوا ترک میخورد
✓ همچنین در هنگام طبخ اگر در غلظت مناسب برداشته نشود حلوا روی آن ضمن خنک شدن ترک برمی دارد.
✓ در بعضی از دستورها از میزان آرد کاسته و بر میزان نشاسته می افزایند.
مواد لازم
✓ آرد برنج ۱ پیمانه
✓ نشاسته گل ۲/۱ پیمانه
تک فارس
✓ شکر ۴/۳ پیمانه
✓ گلاب ۲/۱ پیمانه
✓ شیر ۵ پیمانه
✓ آب سرد ۳ پیمانه
✓ زعفران حل شده قدری
✓ خلال بادام ۴/۳ پیمانه
✓ پودر پسته جهت تزیین