آموزش درست کردن دسر خوشمزه ژاپنی با سیب

مجله علمی هنری آموزشی پزشکی تک فارس شامل مطالب جدید و جالب با موضوعات پزشکی و سلامتی، روانشناسی، نکات آرایشی، دکوراسیون منزل، خانه داری، آموزش آشپزی

حسین (ع) چراغ هدایت و کشتی نجات است
تک فارس

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

آموزش درست کردن دسر خوشمزه ژاپنی با سیب

image آموزش درست کردن دسر خوشمزه ژاپنی با سیب

مواد مورد نیاز

▪ یک سیب پوست‌کنده و مکعبی خردشده

▪ نصف یا یک قاشق غذاخوری شکر قهوه‌ای (اندازه‌اش به شیرینی‌پسندی آدم‌ها بستگی دارد)

▪ یک پیمانه شیر سویا یا شیر بادام یا هر شیری که دوست دارید

تکفارس آی آر

▪ یک قاشق غذاخوری پودر نشاسته ذرت (باید در شیر سرد که بالا گفته شده حل شود)

▪ یک قطره عصاره وانیل (دلبخواه)

▪ یک قاشق چای‌خوری زنجبیل رنده‌شده

▪ کمی دارچین

طرز تهیه

www.takfars.ir

▪ در دستور اصلی سیب‌های خردشده با کمی روغن نارگیل و شکر تفت‌داده می‌شوند، اما می‌توانیم بدون روغن هم این کار را بکنیم. شکر را روی سیب ریخته و می‌گذاریم چند دقیقه‌ای بگذرد تا‌ آب بیاندازد و بعد در قابلمه کوچک تفلون با هم تفت می‌دهیم تا سیب تقریبا بپزد. شاید کمتر از ۱۰ دقیقه زمان ببرد.

▪ زنجبیل رندیده را اضافه کرده و کمی بعد شیر را (قبلا نشاسته را در شیر سرد حل کرده‌ایم) روی این مخلوط می‌ریزیم و حسابی هم می‌زنیم. محصول در دمای پایین اجاق گاز، آرام آرام سفت می‌شود و تقریبا شبیه فرنی می‌شود. اینجاست که عصاره وانیل را اضافه کرده، هم زده و از روی شعله برمی‌داریم و در ظرف مناسب ریخته و کمی روی آن پودر دارچین می‌پاشیم.

آموزش درست کردن لیمو عمانی خانگی و تازه
  1. آموزش تهیه چیپس هویج نمکی خانگی
  2. آموزش تصویری تهیه حلوا لقمه ای شیک و مجلسی
  3. چطوری با لبو ته چین خوشمزه درست کنیم
  4. عکس اسم و توضیحات دسرهای خوشمزه و معروف فرانسوی
  5. آموزش پختن آش شله قلمکار
  6. آموزش درست کردن مافین کوفته قلقلی با سس مارینارا

مطالب محبوب

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

مطالب پربازدید