آموزش درست کردن ترشی تزیینی برای غذا با هویج و پیاز

حسین (ع) چراغ هدایت و کشتی نجات است

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

آموزش درست کردن ترشی تزیینی برای غذا با هویج و پیاز

image آموزش درست کردن ترشی تزیینی برای غذا با هویج و پیاز

۱-پیاز و هویج خرد شده را یک دقیقه در یک روغن دان پر از آبجوش فرو کنید و در بیاورید.

۲-سبزیجات را در یک صافی بریزید تا آب آن برود سپس دوباره در قابلمه خالی بریزید.

۳-سرکه سفید، شکر، دانه فلفل قرمز خرد شده، فلفل و نمک را اضافه کنید. سپس آنقدر آب اضافه کنید که فقط تا روی سبزیجات بالا بیاید. مخلوط را به جوش بیاورید و ۱ دقیقه بپزید.

۴-چاشنی ترشی را به همراه آب آن داخل شیشه بریزید و بگذارید کاملاً خنک شود سپس در آن را ببندید.

تکفارس آی آر

این چاشنی تا ۲ هفته در یخچال میماند.

مواد لازم

پیاز قرمز (نازک حلقه شده) ۱ عدد بزرگ

هویج (پوست کنده و ریز خرد شده) ۱ عدد بزرگ

سرکه سفید ۱ فنجان

www.takfars.ir

شکر ۳ قاشق سوپخوری

دانه فلفل قرمز (خرد شده) نصف قاشق چایخوری

فلفل سیاه نصف قاشق چایخوری

نمک ۱ قاشق چایخوری

آموزش طرز تهیه ذرت کره ای خانگی در فر
  1. طرز تهیه غذای فوری فیله مرغ سوخاری با پنیر
  2. آموزش پخت سوپ مقوی عدس با شیر گرم
  3. طرز تهیه سالاد سلامت سالاد کرفس
  4. طرز تهیه غذایی ساده و رژیمی اما شدیدا سیر کننده
  5. چطور کباب تابه ای یا دیگی درست کنیم
  6. آموزش نحوه تهیه کره بادام زمینی خانگی و بهداشتی

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

مطالب پربازدید

مطالب محبوب

نظرات