image, طرز پخت شامی با بادمجان غذای سنتی جهرم

بادمجان‌ها را درون فر یا روی اجاق‌گاز کبابی کنید.

پوست بادمجان‌ها را بگیرید و سپس آنها را ساطوریکنید تا خوب نرم شوند.

حالا در یک ظرف مناسب سیب‌زمینی‌ها را رنده کنید.پیاز را هم رنده کنید و آب آن را بگیرید.

تخم‌مرغ، ماست و پیاز را به سیب‌زمینی اضافه کنید.

بادمجان ساطوری شده را روی مواد بریزید و با نمک و فلفل خوب هم بزنید.

اگر مایه شامی شل بود، یک قاشق غذاخوری آرد گندم هم به آن اضافه کنید.

وقتی مایه شامی آماده شد، درون تابه روغن بریزید و وقتی روغن داغ شد به‌اندازه یک قاشق از مایه شامی درون تابه بریزید و سرخ کنید.

نکته : اگر دلتان می‌خواهد شامی‌تان گوشت داشته باشد، ۱۵۰ گرم گوشت چرخ کرده به موادتان اضافه کنید.

مواد لازم برای تهیه شامی بادمجان کبابی

بادمجان : ۲ عدد

سیب‌زمینی پخته : ۲ عدد

سیب‌زمینی خام : ۱ عدد

پیاز : ۱ عدد

تخم‌مرغ : ۱ عدد

ماست : ۱ ق س

آرد گندم : ۱ ق س

نمک و فلفل : به میزان لازم


همچنین بخوانید: باز نشر : تک فارس
در صورتی که شما نسبت به محتوای این پست، حق کپی رایت دارید اطلاع دهید