image, طرز پخت سوفله بادمجان مناسب برای مهمانی

بهترین آموزش طرز پخت سوفله بادمجان

مواد لازم

بادمجان

۳ عدد

گوشت چرخ کرده

۲۵۰ گرم

پیاز

۱ عدد

سس سفید

نصف پیمانه

رب گوجه فرنگی

۲ قاشق

پنیر پیتزا

۱۰۰ گرم

روغن

به میزان لازم

نمک و فلفل

به میزان لازم

بادمجان‌ها را پوست کنده، حلقه حلقه کنید و با نمک در روغن سرخ نمایید. در ظرف دیگری پیاز خرد شده ‏را با گوشت چرخ کرده سرخ نموده و نمک و فلفل و رب را اضافه کنید. سپس ته ظرف پیرکسی را چرب نموده و بادمجان‌ها را کف آن بچینید و مواد سرخ شده را روی آن اضافه نمایید. در آخر سس سفید را روی مواد ریخته و پنیر پیتزا را روی تمام مواد ریخته و به مدت ٢٠ ‏دقیقه درون فر قرار دهید.


همچنین بخوانید: باز نشر : تک فارس
در صورتی که شما نسبت به محتوای این پست، حق کپی رایت دارید اطلاع دهید