image, آموزش پخت چلو گوشت مجلسی با گوشت گوسفند و گوساله

قابلمه ای را روی حرارت بگذارید. روغن را اضافه کنید تا گرم شود پیاز خرد شده را اضافه کرده و تفت دهید. پیاز که کمی سبک و شفاف شد تکه های گوشت را اضافه کنید. کمی زردچوبه بزنید و کاملا تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند. چند لیوان آب و دو حبه سیر را درسته اضافه کنید و بگذارید آب گوشت به جوش آیدسپس حرارت را ملایم کنید تا گوشت به آرامی بپزد. برای پخت سریعتر میتوانید گوشت را با زودپز بپزید و بعد از ۴۵ دقیقه در زودپز را باز کنید. سیرها را از قابلمه خارج کنید. هویجها را حلقه حلقه کنید . رب را در یک قاشق روغن تفت دهید ۱قاشق چایخوری سر پر نمک / دارچین / فلفل و زعفران دمکرده را اضافه کنید و کمی تفت دهید سپس همراه هویجهای حلقه شده به ماهیچه اضافه کنید. هویج که نیم پز شد نخودفرنگی را هم اضافه کنید بیست دقیقه بعد خوراک ما آماده است و آب گوشت باید سس مانند و غلیظ شده باشد. نمک و فلفل غذا را اندازه کنید و خوراک را در ظرف بکشید و با سیب زمینی سرخ شده و چلو سرو کنید

مواد لازم

ماهیچه گوسفندی یا فیله گوساله ۵۰۰ گرم

پیاز نگینی خرد شده ۱ عدد بزرگ

هویج ۳ عدد متوسط

نخودفرنگی ۱ پیمانه

سیب زمینی ۳ عدد

رب گوجه فرنگی ۳ قاشق غذاخوری

نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم

دارچین ¼ قاشق چایخوری

زعفران دمکرده غلیظ ۱ قاشق سوپخوری

سیر دو حبه

روغن ۳ قاشق غذاخوری


همچنین بخوانید: باز نشر : تک فارس
در صورتی که شما نسبت به محتوای این پست، حق کپی رایت دارید اطلاع دهید