تک فارس
حسین (ع) چراغ هدایت و کشتی نجات است
محصولات معتبر
محصولات معتبر

آموزش پخت نان سوخاری مخصوص خانگی

image آموزش پخت نان سوخاری مخصوص خانگی

برای عمل آوری مخمر نان سوخاری خانگی ابتدا آب ولرم را داخل یک کاسه تمیز بریزید و چند قاشق شکر اضافه کنید.

مخمر را روی آن بپاشید و بگذارید تا پف کند.

سپس چند قاشق آرد اضافه کنید و کنار بگذارید.

تخم مرغ، شکر، آب، نمک، آبلیمو، روغن مایع و خامه را درون ظرف بریزید و هم بزنید تا شکر حل شود.

تکفارس آی آر

سپس آرد را کم کم اضافه کنید.

مایه خمیر پف کرده را هم اضافه کنید و هم بزنید.

خمیر تقریبا کمی چسبناک می شود؛ آن را تا ۲ ساعت در جای گرم قرار دهید.

روی خمیر را با یک پلاستیک بپوشانید.

پس از استراحت حجم خمیر ها تقریبا یک و نیم برابر می شود.

www.takfars.ir

آن را تقسیم کنید و در قالب مستطیلی بریزید.

فر را روی ۲۰۰ درجه روشن کنید. روی نان ها را با زرده و پودر قند آغشته کنید و تا زمانی که روی آن قهوه ای رنگ شود، در فر بگذارید.

بعد از فر خارج کنید. وقتی نان ها خنک شد، آن ها را برش بزنید و در فر بگذارید تا زمانی که طلایی رنگ شود.

مواد لازم برای تهیه نان سوخاری خانگی :

شکر

۲۸۰ گرم

تخم مرغ

۷ تا ۸ عدد

روغن مایع

۲۰۰ گرم

تک فارس

خامه صبحانه

۹۰ گرم

آب گرم

۱۰۰ گرم

نمک

یک قاشق چایخوری

آبلیموی تازه

دو قاشق غذاخوری

آرد

حدود یک کیلو و ۳۰۰ گرم

T A K F A R S

خمیرمایه فوری

۸۰ گرم

محصولات معتبر
محصولات معتبر