image, آموزش طرز تهیه حلوای زنجبیلی

دستور تهیه حلوای زنجبیلی

روغن و کره را درون تابه ای ریخته و روی حرارت می گذاریم، وقتی که آب شد، آرد سفید را اضافه کرده و حدود ۱۰دقیقه با حرارت ملایم تفت داده، سپس آرد برنج را هم افزوده و تفت می دهیم.

البته باید دقت داشته باشیم که رنگ حلوا نباید قهوه ای شود. وقتی که آرد آماده شد، از روی حرارت برداشته پودر قند، پودر زنجبیل و هل را به آن اضافه می کنیم.

حلوای آماده شده را در ظرف گود مناسبی ریخته و روی آن را صاف کرده، سپس با پودر قند و پودر پسته تزیین می کنیم. بعد از سرد شدن نیز حلوا را برش زده و سرو می کنیم.

نکات تکمیلی در مورد حلوای زنجبیلی

حلوای زنجبیلی جزو دسرهای ایرانی میباشد

و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۳۰ دقیقه میباشد .

حلوای زنجبیلی را می توانید در وعده دسر – سرو کنید .

همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار – میل کرد .

توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۶ نفر مناسب میباشد .

مواد لازم حلوای زنجبیلی

روغن جامد:نصف پیمانه

کره:۱۰۰ گرم

آرد سفید:دو پیمانه

آرد برنج:نصف پیمانه

پودر قند:دو پیمانه

پودر زنجبیل:یک قاشق غذاخوری

پودر هل سبز:یک قاشق مرباخوری

پودر پسته:به میزان لازم


همچنین بخوانید: باز نشر : تک فارس
در صورتی که شما نسبت به محتوای این پست، حق کپی رایت دارید اطلاع دهید