image, آموزش تهیه سالاد مجلسی کیوی و طالبی با عکس

۱٫ تخم های طالبی را بیرون آورده و دور بریزید , آن را به ۴ قسمت تقسیم نمایید . هر برش را پوست نموده و به شکل مکعبی خرد نمایید و داخل یک کاسه بریزید.

۲٫ کیوی را پوست نمایید و آن را به حلقه های نازک برش بزنید . سپس آن را همراه حبه های انگور سفید به مواد کاسه اضافه نمایید.

۳٫ هسته های پاپایا را درآورید و آن را پوست نموده , گوشت میوه را به شکل اریب و کلفت خرد نمایید و به میوه های داخل کاسه بیافزایید.

۴٫ آب پرتقال را با نعناع خرد شده مخلوط نمایید و روی میوه ها بریزید . بگذارید سالاد حدود یک ساعت کنار بماند . در این فاصله , چندبار آن را هم بزنید.

۵٫ تکه های میوه را با قاشق بین ظروف شیشه ای نیمه گود تقسیم نمایید و آب میوه سالاد را مانند سس , روی آن ها بریزید . سپس با استفاده از برگ نعناع یا انگور فرنگی هر ظرف را تزیین نمایید.

توصیه سرآشپز جهت تهیه سالاد طالبی و کیوی:

بادرنجبویه از تیره گیاهانی می باشد که عطر لیمو دارند . گیاهانی با برگ های سوزنی کرک دار که به نام نوعی لیمو معروف هستند . از گیاه شاهپسند هم می توان به جای آن استفاده نمود . این گیاه که دارای برگ های بلند باریک است نیز طعمی شبیه طعم لیمو دارد .

مواد لازم:

طالبی کوچک : ۱/۲

کیوی : ۲ عدد

انگور سفید بی دانه : ۱۲۵ گرم

پاپایا , دو نیم شده : ۱ عدد

آب پرتقال : ۳ قاشق غذاخوری

نعناع خرد شده : ۱ قاشق غذاخوری

برگ ریز نعناع ترش جهت تزیین : مقداری

انگور ترش فرنگی جهت تزیین : مقداری


همچنین بخوانید: باز نشر : تک فارس
در صورتی که شما نسبت به محتوای این پست، حق کپی رایت دارید اطلاع دهید