image آموزش پخت نان خوشمزه ایتالیایی در خانه

▪ خمیرمایه را در آب گرم حل کنید و در محلی گرم قرار دهید تا پف کند.

▪ آرد، شکر و نمک را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید

و سپس خمیرمایه ور آمده را اضافه و مخلوط کنید.

▪ روغن زیتون را اضافه کنید و خمیر را حدود ۵ دقیقه ورز دهید.

روی خمیر را با پارچه ای مرطوب بپوشانید و در محلی گرم قرار دهید

تا ور آمده و حجم آن دو برابر شود.

▪ دوباره خمیر ور آمده را ورز دهید و آن را در سینی فر پوشیده شده

با کاغذ روغنی پهن کنید.

▪ گوجه گیلاسی های دو نیم شده و پیاز خرد شده را روی خمیر فشار دهید

و برگ رزماری خرد شده و نمک روی آن بپاشید.

▪ سینی فر را حدود ۴۰ الی ۴۵ در فر از قبل گرم شده

با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) قرار دهید تا بپزد، سپس سرو کنید.

نان فوکاسیا ، نان معروف و پرکاربرد ایتالیایی است

مواد لازم برای تهیه نان فوکاسیا:

گوجه گیلاسی (دو نیم شده): ۱۲ عدد

برگ رزماری (تازه یا خشک): به مقدار لازم

پیاز (کوچک): ۲ عدد

آب گرم: ۱۷۵ میلی لیتر

خمیرمایه: یک دوم قاشق چای خوری

آرد: ۲۵۰ گرم

روغن زیتون: ۲ قاشق سوپ خوری

شکر: یک قاشق چای خوری

نمک: یک قاشق چای خوری

تک فارس » آشپزی » آموزش پخت نان خوشمزه ایتالیایی در خانه