آموزش پخت مینی کیک های خانگی برای عید

حسین (ع) چراغ هدایت و کشتی نجات است

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

آموزش پخت مینی کیک های خانگی برای عید

image آموزش پخت مینی کیک های خانگی برای عید

فر را با دمای ۱۸۰ درجه گرم کنید و قالب‌های کوچک کیک را به گنجایش تقریبی ۱۲۵ میلی‌لیتر با اسپری روغن چرب نمائید.

آن‌گاه کره و شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود و بعد شیر عسلی را به آن بیفزائید.

سپس سفیده تخم‌مرغ‌ها را یکی یکی اضافه کنید و همچنان به همزدن ادامه دهید.

حالا تخم‌مرغ را درون مایه بریزید و مخلوط کنید و بعد شیر و مواد خشک را بطور یک در میان به مایه کیک بیفزائید.

تکفارس آی آر

اکنون مایه فراهم کرده را در قالب‌ها بریزید و کیک را به مدت تقریبی ۲۰-۲۵ در فر بپزید.

همینکه کیک‌ها خنک شدند، رویشان اندکی پودر شکر بپاشید و در صورت دلخواه با مرنگ و گل‌های طبیعی رز بیارائید.

▪ روش تهیه مرنگ

۴ عدد سفیده تخم‌مرغ را با همزن برقی بزنید تا سفید شود و فرم بگیرد و ۲۰۰ گرم شکر را کم کم به آن بیفزائید و مخلوط کنید.

حالا یک دوم قاشق چایخوری اسانس وانیل به آن بیفزائید.

www.takfars.ir

مواد لازم مینی کیک های شیر عسلی

کره نرم شده ۲۵۰ گرم

شکر ۸۰ گرم

شیرعسلی ۱ قوطی (حدود ۳۷۵ گرم)

سفیده تخم‌مرغ ۳ عدد

تخم‌مرغ ۱ عدد

شیر ۱۲۵ میلی‌لیتر (یک دوم پیمانه)

آرد ۳۰۰ گرم

بیکینگ‌پودر ۲ قاشق چایخوری

نمک ۱ پینچ

تک فارس

پودر نارگیل ۵۰ گرم

آموزش پخت غذای جدید مرغ بیسکویتی
  1. آموزش تهیه انواع دسرهای مجلسی انبه

  2. آموزش درست کردن دسر خوشمزه ژاپنی با سیب

  3. آموزش پخت غذای اتریشی سوفله تخم مرغ

  4. آموزش درست کردن ماست بستنی خانگی

  5. آموزش تهیه نوشیدنی خنک مجلسی

  6. آموزش تهیه و تزیین شیک و مجلسی دسر لیوانی شیر عسلی

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

مطالب پربازدید

مطالب محبوب

نظرات