آموزش پخت سوپ اسفناج

مجله علمی هنری آموزشی پزشکی تک فارس شامل مطالب جدید و جالب با موضوعات پزشکی و سلامتی، روانشناسی، نکات آرایشی، دکوراسیون منزل، خانه داری، آموزش آشپزی

حسین (ع) چراغ هدایت و کشتی نجات است
تک فارس

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

آموزش پخت سوپ اسفناج

image آموزش پخت سوپ اسفناج

اسفناج را تمیز کرده و دو سه بار می شوییم و آبکش می کنیم و بعد در قابلمه می ریزیم و روی حرارت می گذاریم بپزد (در قابلمه را نگذارید) در این فاصله آب قلم یا مرغ را با جو پرک می گذاریم خوب بپزد وقتی اسفناجمان پخت با غذاساز کاملا پوره کنید.

پیاز را داخل کره تفت داده و سیر را اضافه کرده تا طلایی شود و اسفناج و نمک و فلفل را اضافه کنید و تفت دهید سپس به جو پرک پخته شده اضافه کنید بگذارید تا پخته و غلیظ شود (غلظت سوپ باید طوری باشد که نه زیاد غلیظ و نه زیاد رقیق باشد). در آخر زیر قابلمه را خاموش کرده و خامه را اضافه و هم زده و کمی آب لیموترش نیز اضافه کنید و با تکه های نان باگت و نان سوپ نوش جون کنید.

مواد لازم برای سوپ اسفناج :

جو پرک

تکفارس آی آر

۲ قاشق غذاخوری

اسفناج

نیم کیلو

نمک و فلفل سیاه

به میزان لازم

www.takfars.ir

آب قلم

۳ لیوان

خامه

۳ قاشق غذاخوری

سیر رنده شده

۱ حبه

کره

۲۰ گرم

پیاز کوچک

۱ عدد

تک فارس

طرز تهیه قورمه جگر در خانه
  1. آموزش درست کردن پیراشکی خانگی با موز
  2. آموزش درست کردن پودینگ موز مخصوص و مجلسی
  3. آموزش درست کردن بستنی طبیعی هندوانه ای برای بچه ها
  4. آموزش پخت سوپ پاییزی کدو حلوایی
  5. دستور پخت غذاهای متنوع و خوشمزه هندی
  6. آموزش پخت خورشت مخصوص کدو سبز

مطالب پربازدید

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

مطالب محبوب