آموزش درست کردن کیک با بلوبری

مجله علمی هنری آموزشی پزشکی تک فارس شامل مطالب جدید و جالب با موضوعات پزشکی و سلامتی، روانشناسی، نکات آرایشی، دکوراسیون منزل، خانه داری، آموزش آشپزی

حسین (ع) چراغ هدایت و کشتی نجات است
تک فارس

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

آموزش درست کردن کیک با بلوبری

image آموزش درست کردن کیک با بلوبری

۱-فر را با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد گرم کنید و دو قالب را به قطر ۲۰ سانتیمتر چرب نمائید و با کاغذ روغنی بپوشانید. آن‌گاه کره، وانیل و شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود.

۲-سپس تخم‌مرغ‌ها را یکی یکی بیفزائید و مخلوط کنید. حالا مخلوط الک کرده آرد، بیکینگ‌پودر و آرد ذرت را همراه با شیر، به طور یک‌درمیان درون مایه تخم‌مرغی بریزید و هم بزنید.

۳-اکنون این مایه را به طور مساوی، در قالبها بریزید و به مدت تقریبی ۴۰ دقیقه، در فر بپزید.

۴-همینکه کیک‌ها خنک شدند، آنها را از ارتفاع دو قسمت کنید و روی هر لایه از کیک‌ها، کرم پاتیسیر بمالید و اندکی فیلینگ بلوبری بریزید.

تکفارس آی آر

۵-آن‌گاه لایه‌های کیک را روی هم قرار دهید و رو و اطراف کیک را با خامه فرم گرفته بپوشانید، روی خامه را با ایربراش رنگ کنید و با بلوبری بیارائید.

یادآوری ۱: فیلینگ بلوبری را از فروشگاه‌های لوازم قنادی تهیه کنید.

یادآوری ۲: برای تهیه کرم پاتیسیر؛ ۲۵۰ میلی‌لیتر شیر را بجوشانید. ۳ عدد زرده تخم‌مرغ را همراه با ۷۵ گرم شکر و یک‌چهارم قاشق چایخوری وانیلین با همزن برقی بزنید تا به شکل کرم درآید.

۶-اکنون ۳۰ گرم آرد را به آن اضافه کنید. اینک شیر داغ را به این مایه بیفزائید و دوباره روی حرارت قرار دهید تا غلیظ شود. کرم را از روی حرارت بردارید. کیسه پلاستیکی را مستقیم روی کرم قرار دهید تا در هنگام استفاده رویه نبندد.

مواد لازم:

www.takfars.ir

کره ۲۲۵ گرم

وانیل یک‌چهارم قاشق چایخوری

شکر ۲۲۵ گرم

تخم‌مرغ ۴ عدد

آرد ۳۰۰ گرم

بیکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری

آرد ذرت ۴ قاشق سوپخوری

شیر ۱۲۵ میلی‌لیتر (یک‌دوم پیمانه)

فیلینگ بلوبری ۱۵۰ گرم

کرم پاتیسیر ۱ پیمانه

تک فارس

خامه فرم گرفته به میزان لازم

بلوبری به میزان لازم

آموزش تهیه چیزکیک یخچالی برای دسر
  1. توصیه های مهم آشپزی از زبان بهترین آشپزهای دنیا
  2. بهترین راه برای پخت سبزجات به مدل های مختلف
  3. آموزش دقیق پخت حلوای شیرازی
  4. آموزش پخت نان خرمایی به روش اصیل کرمانشاهی
  5. اگر مزه زیتون تلخ را دوست ندارید این ترفند را بکار گیرید
  6. ایده های زیبا و سنتی برای چیدمان سفره یلدا

مطالب محبوب

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

مطالب پربازدید

محصولات معتبر