آموزش درست کردن کباب ترکی در خانه

مجله علمی هنری آموزشی پزشکی تک فارس شامل مطالب جدید و جالب با موضوعات پزشکی و سلامتی، روانشناسی، نکات آرایشی، دکوراسیون منزل، خانه داری، آموزش آشپزی

حسین (ع) چراغ هدایت و کشتی نجات است
تک فارس

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

آموزش درست کردن کباب ترکی در خانه

image آموزش درست کردن کباب ترکی در خانه

گوشت را در جهت الیاف گوشت برش میدهیم ( این نکته خیلی اهمیت دارد اگر گوشت در جهت الیاف برش نخورد سفت خواهد شد )برش ها باید خیلی نازک باشد و به اندازه یک چوب کبریت برش داده شو د .آب دو عددد از پیاز ها را می گیریم و گوشت را داخل آب پیاز و روغن مایع و کمی فلفل می خوابانیم حدود دو ساعت .( توجه داشته باشید که نمک گوشت قرمز باید در اواخر طبخ اضافه بشه چون باعث سفت شدن گوشت میشه )

بعد پیاز سوم را خلال نازک میکنیم و در مقدار خیلی کمی روغن تفت می دهیم تا نرم و شفاف شود ( سرخ شدن لازم نیست ) بعد حرارت را بالا میبریم و گوشت را ۳ دقیقه با حرارت با لا تفت میدهیم ( دقت کنید که اگه حرارت بالا نباشه گوشت آب میندازه و جمع میشه ) بعد از ماهیتابه خارج میکنیم و با پیاز تفت داده شده و سایر مخلفات لای نان باگت میریزیم .

همین کار را هم با گوشت مرغ میتوانید انجام دهید با این تفاوت که نمک گوشت سفید رو همیشه اول کار اضافه میکنیم .

مواد لازم :

تکفارس آی آر

گوشت راسته گوسفند یا فیله گوساله ۲۵۰ گرم

پیاز ۳ عدد

روغن مایع نصف پیمانه

نمک و فلفل به مقدار لازم

www.takfars.ir

آموزش درست کردن سالاد خنک و تابستانی هندوانه
  1. آموزش تهیه سالاد ماکارونی فوری
  2. تصویری تزیین شیر قهوه های شیک
  3. آموزش پخت سبزی پلوی شب عید مخصوص گیاهخواران
  4. آموزش پخت شیرین دو رنگ مجلسی
  5. آموزش تهیه ژله به شکل خرده های شیشه های رنگی
  6. طرز تهیه اسکالوپ مرغ

مطالب پربازدید

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

مطالب محبوب