image آموزش درست کردن سس سفید خانگی

کره را در یک کاسه ریخته و به مدت ۳۰ ثانیه با قدرت ۱۰۰% در مایکروفر قرار دهید. آرد را به تدریج به شیر اضافه کنید و نمک و فلفل نیز به مقدار کافی داخل آن بریزید و مرتبا هم بزنید تا آرد کاملا در شیر حل شود . مایه را به کره اضافه کنید و به مدت ۲ دقیقه در مایکروفر با همان قدرت قرار دهید و هر نیم دقیقه یکبار آن را هم بزنید .سس آماده مصرف می باشد.

▪نکات مهم در تهیه سس با مایکروفر:

۱- حرارتی که سس با آن تهیه می شود باید ملایم باشد.

۲- سس هایی که برای غلظت بیشتر آن از آرد استفاده می شود باید هنگام اضافه کردن آب،گوشت یا شیر آن را مرتبا هم زد.

۳- برای نرم شدن سس در مواقع پختن در داخل مایکروفر ( در هر مرحله از پختن ) و یا موقع اضافه کردن مواد دیگر باید آن را خوب هم زد

مواد لازم برای آشپزی

کره ۲۵ گرم

آرد سفید ۲۵ گرم

شیر هموژنیزه ۲۵۰ گرم

فلفل قدری

نمک قدری