image آموزش درست کردن سس سفید خانگی

کره را در یک کاسه ریخته و به مدت ۳۰ ثانیه با قدرت ۱۰۰% در مایکروفر قرار دهید. آرد را به تدریج به شیر اضافه کنید و نمک و فلفل نیز به مقدار کافی داخل آن بریزید و مرتبا هم بزنید تا آرد کاملا در شیر حل شود . مایه را به کره اضافه کنید و به مدت ۲ دقیقه در مایکروفر با همان قدرت قرار دهید و هر نیم دقیقه یکبار آن را هم بزنید .سس آماده مصرف می باشد.

▪نکات مهم در تهیه سس با مایکروفر:

۱- حرارتی که سس با آن تهیه می شود باید ملایم باشد.

۲- سس هایی که برای غلظت بیشتر آن از آرد استفاده می شود باید هنگام اضافه کردن آب،گوشت یا شیر آن را مرتبا هم زد.

۳- برای نرم شدن سس در مواقع پختن در داخل مایکروفر ( در هر مرحله از پختن ) و یا موقع اضافه کردن مواد دیگر باید آن را خوب هم زد

مواد لازم برای آشپزی

کره ۲۵ گرم

آرد سفید ۲۵ گرم

شیر هموژنیزه ۲۵۰ گرم

فلفل قدری

نمک قدری

تک فارس » آشپزی » آموزش درست کردن سس سفید خانگی