image آموزش تهیه غذاهای سبک و سالم برای پیک نیک های تابستانی

سینه مرغ با لوبیای سبز و ذرت

موادلازم (۴ نفر)

۲ عدد بلال

۲ پیمانه لوبیا سبز

▪ ۵ پیمانه گوجه فرنگی گیلاسی

۱/۴ یک عدد پیاز قرمز، خلالی

۱/۴ پیمانه ریحان، خرد شده

۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون

نمک و فلفل سیاه

آب یک عدد لیموترش

۴ عدد سینه مرغ، بدون پوست و استخوان

طرز تهیه

▪ فر را با دمای ۲۳۰ درجه سانتی گراد روشن کنید.

▪ یک ورقه روغنی بزرگ را به ۴ قسمت تقسیم کنید.

▪ روی هرکدام، لوبیا سبز، دانه های ذرت، گوجه فرنگی، پیاز و ریحان بگذارید.

▪ روی مواد، نمک، فلفل سیاه و روغن زیتون بریزید.

▪ یک عدد سینه مرغ را در هر کاغذ روی سبزیجات قرار دهید. نمک و فلفل سیاه بپاشید. مقداری روغن زیتون اضافه کنید و در آخر لیموترش روی آن ها بچکانید.

▪ کاغذهای را تا کنید تا کاملا بسته شوند.

▪ سپس آن ها را درون سینی فر بچینید و به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه در فر بپزید تا کاملا مغزپخت گردند.

image آموزش تهیه غذاهای سبک و سالم برای پیک نیک های تابستانی

پاستای عدس با سس پستوی کلم بروکلی

مواد لازم (۴ نفر)

۵۵۰ گرم گل‌چه های کلم بروکلی

۱ پیمانه کلم سبز، خرد شده

۱ بسته پاستای عدس قرمز

نصف پیمانه روغن زیتون

۱/۳ پیمانه پنیر پارمسان، رنده شده

آب نصف یک عدد لیموترش

۱ حبه سیر

نمک و فلفل سیاه

طرز تهیه

▪ درون قابلمه آب و نمک ریخته و بگذارید بجوشد. سپس بروکلی و کلم سبز را اضافه کنید. دو دقیقه بعد آن ها را از آب بیرون بکشید.

▪ کلم ها را درون آب یخ بریزید تا روند پخت آن ها تمام شود و له نشوند.

▪ پاستا را پخته و آبکش کنید.

▪ کلم بروکلی و کلم سبز را خشک کنید. آن ها را درون غذاساز بریزید. روغن زیتون، پنیر پارمسان، آب لیموترش، سیر، نمک و فلفل سیاه اضافه کنید. هم بزنید تا نرم شوند.

▪ پاستا را آبکش کنید. روی آن نصف پیمانه آب پاستا بریزید. نیمی از پستو را به آن بیفزایید و هم بزنید. سپس به همراه بقیه پستو، آن را سرو نمایید.

تک فارس » آشپزی » آموزش تهیه غذاهای سبک و سالم برای پیک نیک های تابستانی