image, طرز پخت پیراشکی گیاهی هویج مقوی و سالم

مرحله اول تهیه پیراشکی کلم و هویج مخصوص گیاهخواران

آب ۱۰۰ درجه و شکر را خوب مخلوط کرده و مخمر را اضافه کنید. این مخلوط را برای ۱۰ دقیقه کنار بگذارید.

مرحله دوم تهیه پیراشکی کلم و هویج مخصوص گیاهخواران

نمک، روغن، ماست و تخم مرغ را به این مخلوط افزوده و خوب هم بزنید.

مرحله سوم تهیه پیراشکی کلم و هویج مخصوص گیاهخواران

آرد را کم کم اضافه کرده و خوب هم بزنید تا خمیر کاملا یک دست شود. خمیر را برای یک ساعت استراحت داده و در این فاصله مواد داخلی پیراشکی را درست کنید.

مرحله چهارم تهیه پیراشکی کلم و هویج مخصوص گیاهخواران

پیاز را تفت دهید تا طلایی شود. نمک و ادویه را اضافه کرده و تفت دهید.کلم و هویج را اضافه کرده و تفت دهید. رب گوجه فرنگی را اضافه و برای ۱۰ دقیقه بگذارید تا بپزد.

مرحله پنجم تهیه پیراشکی کلم و هویج مخصوص گیاهخواران

بعد از خاموش کردن شعله گاز آبلیمو را اضافه کند.

مرحله ششم تهیه پیراشکی کلم و هویج مخصوص گیاهخواران

خمیر را به اندازه پرتقال بردارید و کف دست تان باز کنید. از مخلوط درست کرده درون آن ریخته و خمیر را ببندید. پیراشکی ها را در آرد غلطانده و درون روغن سرخ کنید.

مواد لازم برای خمیر پیراشکی

مخمر : ۱ قاشق غذاخوری سر پر

آب گرم : ۱ فنجان

شکر : ۱ قاشق غذاخوری

نمک : ۱ قاشق چایخوری

روغن : ۳ قاشق غذاخوری

ماست : ۱ فنجان

تخم مرغ : ۲ عدد

آرد : ۴ فنجان

مواد لازم برای تهیه مایع درون پیراشکی

پیاز قرمز متوسط : ۱ عدد

زردچوبه : ۱ قاشق چایخوری

کلم سفید خرد شده : ۱ فنجان

کلم قرمز خرد شده : ۱ فنجان

هویج رنده شده : ۱ فنجان

رب گوجه فرنگی : ۱ قاشق غذاخوری

آب لیمو تازه : ۱ قاشق غذاخوری

روغن زیتون، نمک و فلفل : مقداری


همچنین بخوانید: باز نشر : تک فارس
در صورتی که شما نسبت به محتوای این پست، حق کپی رایت دارید اطلاع دهید