image, طرز تهیه تبوله غذای خوشمزه عربی

بلغورها را به مدت ۵ دقیقه در آب جوش بخیسانید.

آب انار، آب لیمو، روغن زیتون، پودر گشنیز و زیره سبز را در یک ظرف با هم مخلوط کنید.

گردوها را تفت داده و خرد کنید. پیازچه ها را نازک خرد کنید. جعفری خرد شده، گردو، پیازچه، نعناع خرد شده و سس انار را به مواد بالا اضافه کرده و با هم مخلوط کنید. روی سالاد را با دانه های کاج تفت داده شده تزیین نمایید.

مواد لازم برای تبوله سوریه ای

بلغور ۱۳۵ گرم (¾ پیمانه)

گردو ۹۰ گرم

دانه کاج ۴۵ گرم (¼ پیمانه)

نعناع تازه ¼ پیمانه

آب جوش ۲۵۰ میلی لیتر (۱ پیمانه)

آب انار ۸۰ میلی لیتر (۱/۳ پیمانه)

پیازچه ۴ عدد

جعفری ۱ دسته بزرگ

آب لیمو ۱ قاشق غذاخوری

روغن زیتون ۱ قاشق غذاخوری

پودر زیره سبز ۱ قاشق چای خوری

پودر گشنیز ۱ قاشق چای خوری

نکات تکمیلی در مورد تبوله

تبوله جزو غذای ملل – عربی میباشد

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱۰ دقیقه

و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۵ دقیقه میباشد .

تبوله را می توانید در وعده پیش غذا – سرو کنید .

توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب میباشد .


همچنین بخوانید: باز نشر : تک فارس
در صورتی که شما نسبت به محتوای این پست، حق کپی رایت دارید اطلاع دهید