برنج را بشویید و حداقل از نیم ساعت قبل در مقداری آب بخیسانید.

سپس آبکشی کنید و کنار بگذارید. گل کلم های خرد شده را بشویید و آبکشی کنید.

(می توانید گل کلم های خرد شده را ۱۵ دقیقه در آب جوش قرار دهید

تا مطمئن شوید که هیچ گونه حشره ای لابلای آن نمانده است).

روغن را در قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید.

برگ بو، دانه هل، میخک و چوب دارچین را داخل روغن بریزید

و چند دقیقه سرخ کنید تا عطر ادویه ها بلند شود.

پیازها را به ماهیتابه اضافه کنید و اجازه دهید خوب سرخ شوند.

می توانید کمی نمک اضافه کنید تا پیازها سریعتر طلایی شوند.

سپس زنجبیل رنده شده و سیر له شده را به روغن اضافه کنید.

چند ثانیه تفت دهید تا عطر زنجبیل و سیر احساس شود.

مواد لازم:

سیب زمینی خرد شده ۲ عدد بزرگ

گل کلم خرد شده ۲ فنجان

هویج خرد شده ۲ عدد متوسط

لوبیا سبز خرد شده ۱۲-۱۴ عدد

نخود فرنگی ۱/۲ فنجان

روغن زیتون یا روغن گیاهی ۳ قاشق غذاخوری

پیاز خرد شده ۲ عدد متوسط

گوجه خرد شده ۳ عدد متوسط

سیر له شده ۵ حبه

زنجبیل تازه و رنده شده ۱ قاشق غذاخوری

برگ نعنا خرد شده ۱ قاشق غذاخوری

برگ گشنیز خرد شده ۳ قاشق غذاخوری

فلفل سبز ۳ عدد

پودر فلفل قرمز ۱ قاشق چایخوری

پودر گشنیز ۱ قاشق چایخوری

زردچوبه ۱/۲ قاشق چایخوری

برنج ۳۰۰ گرم

آب لیمو ۱/۲ قاشق غذاخوری

نمک به میزان دلخواه

برگ بو ۱ عدد

هل سبز ۴ عدد

چوب دارچین ۲ عدد کوچک

میخک ۴ عدد


همچنین بخوانید: باز نشر : تک فارس
در صورتی که شما نسبت به محتوای این پست، حق کپی رایت دارید اطلاع دهید