آموزش پخت سس گوجه مخصوص ایتالیایی
برای تهیه سس گوجه ایتالیایی اول باید گوجه ها رو پوست بکنین.
برای راحت تر پوست کندن گوجه ها یک قابلمه آب جوش حاضر کنید و گوجه ها رو بریزید توی آب جوش و بزارید ۱ دقیقه بجوشن. تا پوست گوجه ها کمی جدا بشه.
بعد از سرد شدن گوجه ها رو پوست بگیرید.
تکفارس آی آر
بعد گوجه ها رو له کنید و یا ریز خرد کنید.
پیاز و سیر رو تفت بدید و سرخ کنید و گوجه ها رو بهش اضافه کنید . من چون سیر زیاد دوست دارم چند حبه سیر له شده هم استفاده کردم.
بزارید کمی گوجه ها بپزن نرم و له و یکدست بشن.
www.takfars.ir
بعد از صافی ردشون کنید تا تفاله ها و تخم های گوجه جدا بشن و بریزید توی یک قابلمه و بهش شکر و پودر فلفل و نمک و پودر ریحان و میخک رو اضافه کنید.
زیر حرارت رو کم کنید بزارید به مدت ۲ ساعت اروم برای خودش بپزه و غلیظ بشه.
موقع سرو میخک ها رو از تو سس در بیارید. با پنیر مخلوط کنید و استفاده کنید.
مواد لازم برای تهیه سس گوجه فرنگی ایتالیایی :
گوجه فرنگی له شده:۳ پیمانه
سیر: ۲حبه
میخک:-۳ عدد
پیاز کوچک :۱ عدد
تک فارس
ریحان خشک:۱ قاشق چای خوری
نمک:۱ قاشق چای خوری
شکر:۲ قاشق چای خوری
پودر فلفل :۱/۴ قاشق چای خوری
extra virgin olive oil روغن زیتون بکر:۱/۴ پیمانه
پنیر پیتزا رنده شده :۱/۴ پیمانه