ابتدا سر نان را بریده از پهلو با چاقو برش بزنید بعد خمیر آن را در آورده از داخل با وردنه باز کنید.

اندازه این پیتزا بسته به سلیقه شماست حالا روی نان باز شده سس کچاپ ریخته بعد ژامبون مرغ و گوشت را قرار دهید بعد پنیر پیتزا را ریخته، چیپس خلالی و باز هم پنیر و قارچ‌های ورقه شده را بریزید.

سپس کوکتل‌های خرد شده و بعد فلفل دلمه‌ای را گذاشته و روی آن را با پنیر بپوشانید در پایان پودر آویشن بپاشید.

در فر با حرارت ۲۰۰ درجه به مدت ۲۰ دقیقه قرار داده تا روی آن طلایی شود.

مواد اولیه :

نان باگت و کوکتل از هر کدام یک عدد

سس سفید و کچاپ و پودر آویشن به میزان لازم

ژامبون مرغ و گوشت از هر کدام سه ورق

پنیر پیتزا پروسس کم‌چرب پونه ۲۰۰ گرم

چیپس خلالی و قارچ از هر کدام ۱۵۰ گرم

فلفل دلمه‌ای نصف یک عدد

پیتزای بدون خمیر

با پنیرپیتزای پروسس کم‌چرب پونه


همچنین بخوانید: باز نشر : تک فارس
در صورتی که شما نسبت به محتوای این پست، حق کپی رایت دارید اطلاع دهید