برای داشتن دندان های درخشان و سفید باید چه کنید
ارتباط دندانها با ارگانهای داخلی از جمله دستگاه گوارش و بیماریهای ناشی از آن از دیدگاه پزشکی حائز اهمیت است؛
در حفظالصحه ناصری آمده رعایت آداب غذا خوردن و نوشیدن برای جلوگیری از اختلال هضم و فساد غذا در معده و پاک کردن جرم دندان بعد از هر بار خوردن و مسواک زدن یا شستشوی دهان همراه با مالش و سایش لثهها و دندانها توسط دست از عوامل حفظ سلامت دندانها است.
شستن دندانها با نمک و عسل راهی برای سلامت دندانها
مالیدن و شستن دندانها با نمک و عسل (میتوان نمک و عسل را در پارچهای بسته و به دندان مالیده شود)
تکفارس آی آر
استفاده از مسواک با نرمی مناسب (مسواک نباید خشن باشد)
استفاده از خلال دندان برای دفع ریزههای غذایی در لابهلای دندانها در سلامت دندان موثر است.
پرهیز از شکستن مواد سخت با دندان مثل پوست فندق ،بادام و پسته، پرهیز از جویدن موادی که قوام سخت دارند؛ به خصوص اگر شیرین باشند مثل آب نبات و انجیرخشک و پرهیز از موادی که باعث زبری و کندی دندان میشوند مثل ترشیها، میوههای خام ترش، خوردن خوراکیهای بسیار گرم بعد از خوراکیهای بسیار سرد و برعکس (منظور از گرم و سرد، دمای خوراکی است) و خوردن برخی مواد خاص مانند سبزی تره به سلامت دندان کمک میکند.
هشدار! این مطلب صرفا جنبه آموزشی دارد و برای استفاده از آن لازم است حتما با مشاور مربوطه یا پزشک متخصص مشورت کنید. اطلاعات بیشتر