نکات مهم آشپزی برای عروس های تازه کار

مجله علمی هنری آموزشی پزشکی تک فارس شامل مطالب جدید و جالب با موضوعات پزشکی و سلامتی، روانشناسی، نکات آرایشی، دکوراسیون منزل، خانه داری، آموزش آشپزی

حسین (ع) چراغ هدایت و کشتی نجات است
تک فارس

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

نکات مهم آشپزی برای عروس های تازه کار

image نکات مهم آشپزی برای عروس های تازه کار

●آشپزهای ماهر، در زمینه نحوه افزودن نمک به مواد غذایی دقت زیادی میکنند. به عنوان مثال، خواباندن گوشت مرغ در نمک و آب مرکبات باعث می شود گوشت مقدار کمی از مواد را به خود جذب کند و با دور ریختن آب، تمامی نمک و ادویه نیز دور ریخته می شود و مرغ بی مزه می شود. بنابراین کمی نمک به مواد اضافه کنید و بقیه را پس از درآوردن آن از داخل مواد اضافه کنید. اگر هم از خرده نان استفاده میکنید، ابتدا روی مرغ نمک بریزید، سپس در خرده نان بغلتانید.

●اگر مرغ، گوشت و ماهی را که در حال سرخ شدن است قبل از پایان زمان سرخ برگردانید، این امر باعث از هم پاشیدن گوشت می شود و آن قسمت گوشت ترد نخواهد شد.

●برای اینکه سبزیجات یا گوشت به خوبی سرخ شود، از قابلمه یا ماهیتابه با اندازه مناسب استفاده کنید.

●اگر ماده غذایی مانند گوشت که باید روی شعله آرام پخته شود با حرارت بالا بپزد، سفت و خشک خواهد شد.

تکفارس آی آر

●برای حفظ تردی سالاد و سبزیجات مانند کاهو آن را کاملا خشک کنید، سپس روغن یا سس را به آن اضافه کنید.

●برای اینکه سفیده تخم مرغ خوب پف کند، آن را کاملا از زرده جدا کنید، بگذارید برای مدتی در دمای اتاق بماند. سپس با همزن بزنید.

●برای افزودن کشمش، گیلاس، آلبالو و … به کیک، آن را در کمی آرد که برای تهیه کیک اندازه گیری کرده اید، بغلتانید سپس به مواد اضافه کنید تا ته نشین نشود.

●برای کاهش میزان اسیدیته در سس های حاوی گوجه فرنگی کمی شکر به آن اضافه کنید تا طعم آن خنثی شود.

www.takfars.ir

طرز پخت اسپاگتی سالسا عصرانه مناسب برای بچه ها
  1. تزیین آناناس کاملا جدید و شیک عکس به عکس
  2. فوت های کوزه گری برای پختن بهترین برنج مجلسی
  3. آموزش پخت کیک شکلاتی و تزیین آن
  4. آموزش پخت نان خوشمزه و مخصوص کشور هندوستان
  5. آموزش تهیه کباب سلطانی مجلسی در خانه
  6. آموزش پخت ماهی سالمون با بروکلی مقوی و رژیمی

مطالب پربازدید

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

مطالب محبوب