image طرز تهیه و مواد لازم رول مرغ شکم پر و سس گوجه

۱ – فیله مرغ را کمی با پشت چاقو بکوبید تا کمی فیله باز و تخت شود. در ظرفی دیگر اسفناج ، پودر نان ، پنیر پارمزان و تخم مرغ و همه مواد را با هم مخلوط کنید. مواد را برای ۲ ساعت در یخچال قرار دهید.

۲ – از مواد به اندازه یک قاشق سوپخوری روی فیله مرغ قرار دهید و سپس آن را رول کنید طوری که مواد از میان آن بیرون نزند و سپس با خلال های چوبی کوچک جمع کنید. سپس آن را در فر ۱۸۰ درجه برای مدت ۳۰ دقیقه قرار دهید تا مرغ پخته شود.

روش تهیه سس

۱- گوجه فرنگی رنده شده را در قابلمه ریخته و وروی حرارت قرار دهید و ۱قاشق سوپ خوری روغن به آن بیفزایید. بگذارید تا بوی خامی آن کاملا برود. سپس رب و ادویه جات را بیفزایید.

۲- در ظرفی دیگر پیاز ریز شده را در ۱ قاشق سوپ‌خوری روغن ریخته و بگذاریدتا نرم شوند. سپس هویج پخته شده ریز و فلفل دلمه ای خرد شده را بیفزایید و کمی تفت دهید تا نرم شوند و بلافاصله از حرارت برداشته و به مواد گوجه بالا بیفزایید و بگذارید تا مواد یکدست شوند.

۳ – فیله‌های مرغ پخته شده در فر را در سس ریخته و ۲۰ دقیقه روی حرارت ملایم بگذارید تا مواد مزه دار شوند.

۴- سپس سرو نمایید.

مواد لازم

    اسفناج: ۱ پیمانه

    پیاز ریز: ۲ پیمانه

    پودر نان: ۱ پیمانه

    هویج ریز: یک دوم پیمانه

    پنیر پارمزان: یک دوم پیمانه

    سیر: ۱ عدد

    تخم مرغ: ۱ عدد

    آب مرغ: یک و یک دوم پیمانه

    فیله مرغ: نیم کیلو

    گوجه فرنگی: ۲ پیمانه

    پیاز: ۲ قاشق سوپ خوری

    فلفل سیاه: یک دوم قاشق چایخوری

    سیر: ۱عدد

    گردوی پودر شده: یک دوم پیمانه

    آویشن، نمک، فلفل قرمز، پودر سیر، دارچین، پاپریکا: به میزان لازم

    تک فارس » مطالب جالب » طرز تهیه و مواد لازم رول مرغ شکم پر و سس گوجه

    همچنین بخوانید