تک فارس
حسین (ع) چراغ هدایت و کشتی نجات است
محصولات معتبر
محصولات معتبر

آموزش تهیه استانبولی پلو با بادمجان به روش مادربزرگ ها

image آموزش تهیه استانبولی پلو با بادمجان به روش مادربزرگ ها

۱ برنج را که از قبل به مدت ۲ ساعت خیس کرده‌اید مثل همیشه آبکش کنید.

بعد بادمجان‌ها را پوست گرفته، به صورت نگینی خرد کنید و به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در محلول آب و نمک- یک لیتر آب و یک قاشق غذاخوری نمک- بخوابانید.

سپس آن را از صافی رد کرده، خشکش کنید و در روغن تفت دهید.

۲ بعد از ۲ الی ۳ دقیقه سیب‌زمینی‌های نگینی خرد شده را اضافه کرده و آن را هم ۲ الی ۳ دقیقه تفت دهید.

تکفارس آی آر

۳ در این مرحله رب گوجه‌فرنگی وپیاز داغ را همراه زردچوبه، نمک و فلفل اضافه کنید.

۴ در آخر گوجه‌فرنگی رنده شده را افزوده، در ظرف را بگذارید تا آب گوجه تمام شود

و مواد به روغن بیفتد. حالا مواد را لا‌به‌لای برنج بدهید و به مدت ۳۰ دقیقه آن را دم کرده، در ظرف مورد نظر سرو کنید.

وقتی حرف از استانبولی می شود، یاد خانه مادربزرگ ها می افتیم. قدیم ها اینجور غذاها آخر هفته ها، در خانه آنها پیدا می شد.

مواد لازم:

www.takfars.ir

۲ پیمانه برنج (۲ ساعت خیس شود)

۲ عدد بادمجان متوسط (به صورت نگینی خرد شود)

۴ عدد گوجه فرنگی بزرگ (رنده شود)

۲ ق س رب

۲ عدد سیب زمینی متوسط (به صورت نگینی خرد شود)

۱ ق چ زردچوبه

نمک و فلفل به میزان لازم

روغن به میزان لازم

۳ ق غ پیاز داغ

تک فارس

محصولات معتبر
محصولات معتبر