image, چطور خودمان در خانه کالباس تمیز و بهداشتی درست کنیم

طرز تهیه کالباس خانگی

• سینه مرغ رو همراه با سیر ۲ بار چرخ می کنیم.

• آرد ذرت رو الک کرده و مواد خشک رو بهش اضافه میکنیم.

• بعد مرغ رو با مواد خشک کمی ورز میدیم.

• زرده تخم مرغ و روغن مایع رو اضافه کریده و بقدری ورز می دیم تا خمیر یکدستی داسته باشیم.

• قارچ و هویج رو اضافه کرده و به اندازه ای که به طور مساوی در خمیر پخش بشه مخلوط می کنیم.

• یک کیسه فریزر رو شکافته مواد رو به صورت استوانه ای با قطر نهایتا ۱۰ سانت روی اون گذاشته و شکلات پیچ میکنیم.

• سپس به مدت ۸۰ دقیقه بخار پز میکنیم.

• بعد از اتمام پخت کیسه رو درمیاریم و بعد از کمی خنک شدن توی یخچال می گذاریم تا کاملا سرد بشه.

مواد لازم برای تهیه کالباس خانگی

سینه مرغ بدون استخوان : ۱ عدد متوسط

سیر : ۳ حبه

زرده تخم مرغ : ۱ عدد

آرد ذرت : ۱ قاشق غذاخوری

فلفل سیاه : ۱ قاشق مرباخوری سر خالی

نمک : ۱ قاشق چایخوری پر

زنجبیل : یک پنجم قاشق مرباخوری رنده شده یا پودر

هل ساییده : نصف قاشق مرباخوری

روغن مایع : ۱ قاشق غذاخوری

هویج کوچک پخته و ریز شده مکعبی : ۱ عدد

قارچ پخته و ریز شده مکعبی : ۲ عدد متوسط


همچنین بخوانید: باز نشر : تک فارس
در صورتی که شما نسبت به محتوای این پست، حق کپی رایت دارید اطلاع دهید