image, آموزش تهیه سیب زمینی مارپیچی برای تزیین غذا

۱-فر را با دمای ۱۶۰ درجه سانتی گراد روشن کنید.

۲-سیب زمینی های سفید را با دقت بشوئید و سپس درون هر کدام از آنها یک عدد سیخ چوبی قرار دهید.

۳-با استفاده از یک چاقوی تیز و نازک برش های مورب و دایره وار روی سیب زمینی ها ایجاد کنید.

۴-خیلی آرام سیب زمینی را بکشید تا بدون پاره شدن، حالتی مارپیچی به خود بگیرند.

۵-کره را ذوب کرده و روی تمام سطح سیب زمینی ها بمالید.

۶-در یک کاسه متوسط، پنیر پارمسان، فلفل سیاه، پودر سیر، پاپریکا و نمک را با یکدیگر مخلوط نمایید.

۷-سیخ های سیب زمینی را روی کاسه بگذارید و از مخلوط درون کاسه روی تمام سطح آنها بپاشید.

۸-کف سینی فر یک لایه ورقه روغنی گذاشته و سیب زمینی ها را روی آن بچینید.

۹-سینی را به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه درون فر قرار دهید تا سیب زمینی ها کاملا برشته و طلایی شوند.

۱۰-در آخر با استفاده از جعفری خرد شده آنها را تزئین و سرو نمایید.

مواد لازم:

۲ عدد سیب زمینی متوسط

۴ قاشق غذاخوری کره آب شده

۱ پیمانه پنیر پارمسان رنده شده

نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه

۱ قاشق غذاخوری پودر سیر

۱ قاشق غذاخوری پاپریکا

۱ قاشق چایخوری نمک

جعفری خرد شده برای تزئین


همچنین بخوانید: باز نشر : تک فارس
در صورتی که شما نسبت به محتوای این پست، حق کپی رایت دارید اطلاع دهید