کدام روش پختن غذا از بقیه مضر تر است

مجله علمی هنری آموزشی پزشکی تک فارس شامل مطالب جدید و جالب با موضوعات پزشکی و سلامتی، روانشناسی، نکات آرایشی، دکوراسیون منزل، خانه داری، آموزش آشپزی

حسین (ع) چراغ هدایت و کشتی نجات است
تک فارس

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

کدام روش پختن غذا از بقیه مضر تر است

image کدام روش پختن غذا از بقیه مضر تر است

کارشناسان اعتقاد دارند مواد شیمیایی مضر در خوراکی‌هایی مانند چیپس و یا مرغ سرخ شده در روغن می‌تواند قند خون را از حالت کنترل خارج کرده فرد را مبتلا به دیابت کند.

پژوهشگران از جدیدترین آزمایش‌ها دریافته‌اند مواد غذایی که در روغن سرخ می‌شوند خطر ابتلای افراد به بیماری دیابت را تا ۲ برابر افزایش می‌دهند.

کارشناسان به ویژه خوردن غذاهایی مانند چیپس،‌ املت و یا مرغ سرخ کرده را به دلیل بروز خطر ابتلا به دیابت ممنوع اعلام کرده‌اند.

هشدار! این مطلب صرفا جنبه آموزشی دارد و برای استفاده از آن لازم است حتما با مشاور مربوطه یا پزشک متخصص مشورت کنید. اطلاعات بیشتر

پیاده روی طولانی بعد از غذا مفید است یا نه
  1. استرس و اضطراب عامل اصلی در ریزش موی سر زنان و مردان
  2. خواص میوه زیتون برای سلامتی
  3. معرفی فایده های جالب زغال اخته برای سلامتی
  4. خوراکی هایی که خوردن آنها در طول روز شما را چاق میکند
  5. چطور می توان پوست شل شده بعد از رژیم لاغری را ترمیم کرد
  6. علت بوی بد ماهی خام چیست

مطالب پربازدید

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

مطالب محبوب