طرز تهیه پای سیب برای عصرانه به سبک اروپایی

حسین (ع) چراغ هدایت و کشتی نجات است

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

طرز تهیه پای سیب برای عصرانه به سبک اروپایی

image طرز تهیه پای سیب برای عصرانه به سبک اروپایی

-فر را با دمای ۲۲۰ درجه سانتیگراد (۴۲۵ درجه فارنهایت) گرم کنید.

-خمیر را روی سطح آرد ریخته و آن را به چهار دایره تقسیم کنید و روی کاغذ پوستی داخل سینی فر قرار دهید.

در یک کاسه متوسط، شکر و دارچین را مخلوط کنید و سیب ها را داخل آن بیندازید و مخلوط کنید.

-مخلوط سیب را بین چهار خمیر گرد تقسیم کنید و لبه های خمیرها را مانند کاسه به سمت داخل نگهدارید.

تکفارس آی آر

-سینی را به مدت ۱۸-۲۰ دقیقه داخل فر قرار دهید تا طلایی و برشته شوند و سیب ها نرم تر شوند.

-دو قاشق چای خوری از کارامل را روی شیرینی ها قرار دهید و در صورت دلخواه با بستنی سرو نمایید.

مواد لازم

خمیر پای ۱ عدد

سیب (بدون پوست و هسته و نازک ورقه شده) ۱ عدد

www.takfars.ir

شکر ۲ قاشق غذاخوری

دارچین ۱/۴ قاشق چای خوری

کارامل ۸ قاشق چای خوری

آموزش پخت شیرینی هویج بادام
  1. آموزش تهیه عصرانه ساده و مقوی برای بچه ها
  2. چطور با زرشک مربای خوشمزه درست کنیم
  3. طرز تهیه سالاد میوه برای مهمانی های زمستان
  4. آیا شما دم کنی برنج خود را تا به حال شسته اید
  5. ساده ترین آموزش پخت میگو کبابی در خانه
  6. آموزش پخت مرغ بریان اناری برای شب یلدا

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

مطالب پربازدید

مطالب محبوب

نظرات