image آموزش تهیه سالاد سیب و کلم سالاد سلامت

۱-قابلمه ای بزرگ از آب را بجوشانید و کلم سفید خرد شده را برای ۲ دقیقه در آن بپزید، سپس آن را از آب جوش خارج کرده و فورا زیر آب سرد بگیرید و خشک کنید.

۲- این کار را برای کلم قرمز هم تکرار کنید.

۳- بعد کرفس را به همراه آب نیمی از لیمو برای مدت ۲ دقیقه بپزید و سپس با آب سرد آبکشی کرده و خشک کنید.

۴-سیب خرد شده را با آب نیمه ی دیگر لیمو ترکیب کنید.

۵-سس مایونز، روغن زیتون، سرکه و سس خردل را با هم بزنید و به دلخواه به آن نمک و فلفل سیاه اضافه کنید.

۶-درکاسه ای بزرگ، تمامی سبزیجات را با رازیانه، سیب، جعفری و پیازچه ترکیب کنید، سپس سس را به آن ها اضافه کرده و با هم ترکیب کنید.

۷-سالاد را در ظرف های مورد نظر بکشید و در صورت تمایل روی آن ها آجیل بپاشید.

نکاتی در رابطه با تهیه ی سالاد ترد کلم و سیب:

۱- کلم سفید، کلم قرمز و کرفس را ریز خرد کنید.

۲- مغز سیب را جدا کرده و سیب را نازک خرد کنید.

۳- رازیانه را خیلی نازک خرد کنید و برای مدت ۱ ساعت در ظرفی از آب سرد خیس کنید تا ترد شود. سپس آن را آبکشی کرده و خشک کنید.

۴- برگ های جعفری و پیازچه را هم ریز خرد کنید.

۵- در صورت تمایل می توانید از ترکیبی از آجیل و تخمه های خوراکی استفاده کنید. اگر سایز آن ها درشت است، آن ها را خرد کنید.

مواد لازم:

کلم سفید ۱/۲ عدد

کلم قرمز ۱/۲ عدد کوچک

کرفس ۲۵۰ گرم

سیب ۱ عدد

لیمو ۱ عدد

سس مایونز ۴ قاشق غذاخوری

روغن زیتون ۳ قاشق غذاخوری

سرکه ۱ قاشق غذاخوری

سس خردل ۱ قاشق چای خوری

نمک به میزان لازم

فلفل سیاه به میزان لازم

رازیانه ۱ عدد کوچک

جعفری ۱ مشت

پیازچه ۱/۲ دسته

آجیل ۴ قاشق غذاخوری

تک فارس » آشپزی » آموزش تهیه سالاد سیب و کلم سالاد سلامت