image, طرز پخت خورش مشهدی آلو هویج برای مهمانی ها

-پیاز را نگینی خرد کنید و تفت بدهید.

-حالا گوشت را اضافه کنید.

-زردچوبه را اضافه کنید و با دو لیوان آب بگذارید گوشت روی حرارت ملایم بپزد.

-آلوها را که از قبل خیس کرده‌اید به گوشت اضافه کنید.

-هویج را که از قبل نیم پز کرده‌اید خلالی کنید وروی بقیه مواد بریزید.

-رب گوجه‌فرنگی،فلفل و نمک را هم اضافه کنید و بگذارید خورش خوب جا بیفتد.

-این خورش را با برنج زعفرانی سرو کنید.

مواد لازم برای ۴ نفر

۵۰۰ گرم گوشت گوسفندی خرد شده

۱۰۰ گرم آلو خورشی

۱ عدد پیاز سفید متوسط

۲ عدد هویج

رب گوجه‌فرنگی

روغن مایع به میزان لازم

زردچوبه، نمک و فلفل به میزان لازم


همچنین بخوانید: باز نشر : تک فارس
در صورتی که شما نسبت به محتوای این پست، حق کپی رایت دارید اطلاع دهید