image, شنبلیله چه خاصیتی برای سلامتی دارد

از گیاهانی مانند شنبلیله، زنجبیل، زرد چوبه، سیر، میخک، زیره سیاه، دارچین و بابونه نیز در پیشگیری و درمان دیابت استفاده می شود.

این گیاه خصوصیاتی مانند ضدالتهاب و میکروب، تقویت کننده قلب، کاهش دهنده کلسترول خون و ورم معده دارد.

رییس انجمن صنایع غذایی افزود: از شنبلیله می توان به طور موضعی، به شکل خمیر و پماد جهت درمان جوش‌، سوختگی، التهابات و اگزما نیز استفاده کرد.

این گیاه معجزه آسا در گذشته برای درمان کورک، دیابت و سل کاربرد داشته است.

شنبلیله تقویت کننده لوزالمعده است و با برخورداری از مواد فسفردار، آهن و ازت برای جلوگیری از لاغری مفرط مفید می باشد.

مصرف بیش از اندازه‌ دارویی شنبلیله، ممکن است باعث سردرد، تهوع و تحریکات پوستی شود که باید در زمان حاملگی و شیردهی با احتیاط مورد استفاده قرار بگیرد.

در صورتی که میزان قند خون بالا باشد، نمی‌توان برای کنترل آن به طور مستقل، از دانه‌ی شنبلیله استفاده کرد؛ زیرا میزان کاهش قند خون، توسط دانه‌ شنبلیله، بسیارکم است.

افراد دیابتی برای استفاده از شنبلیله به عنوان کاهش قند خون بهتر است روزی ۵ گرم از آن را مصرف کنند و پس از دو هفته با مراجعه به پزشک و آزمایش قند خون کارایی آن را از نظر موثر بودن و میزان کاهش قند خون توجه کنند.

از آنجایی که پودر دانه‌های شنبلیله تلخ است، برای استفاده راحت‌تر می‌توان پودر را در کپسول‌های خالی که در داروخانه‌ها یافت می شوند، قرار داد و استفاده کرد که این کپسول‌ها اکثراً خوراکی هستند و هیچ عارضه جانبی به دنبال ندارند.


همچنین بخوانید: باز نشر : تک فارس
در صورتی که شما نسبت به محتوای این پست، حق کپی رایت دارید اطلاع دهید