یخچال بدترین محل برای نگهداری دانه یا پودر قهوه
بدترین محل برای نگهداری دانه یا پودر قهوه یخچال یا فریزر است. جان مک گرگور، متخصص صنایع غذایی و استاد دانشگاه کلمسون در این باره میگوید: «هر بار که آن را از یخچال یا فریزر بیرون میآورید دمای آن تغییر میکند و این موضوع روی طعم قهوه تاثیر میگذارد. درست مثل اینکه یک فنجان قهوه را بارها و بارها بجوشانید.» دانهها یا پودر قهوه را در قوطیهای شیشهای نیمه شفاف دردار ریخته و در کابینت آشپزخانه نگهداری کنید.
هشدار! این مطلب صرفا جنبه آموزشی دارد و برای استفاده از آن لازم است حتما با مشاور مربوطه یا پزشک متخصص مشورت کنید. اطلاعات بیشتر