راه های تشخیص روغن زیتون اصل از تقلبی

حسین (ع) چراغ هدایت و کشتی نجات است

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

راه های تشخیص روغن زیتون اصل از تقلبی

image راه های تشخیص روغن زیتون اصل از تقلبی

▪ برای انتخاب روغن مرغوب، اول آن را ببویید.

روغن زیتون خوب باید بوی زیتون یا سبزی یا سیب بدهد که مربوط به نوع زیتون یا زمان برداشت آن است.

اگر بوی فلزی احساس کردید، بدانید که روغن، نامرغوب یا فاسد است.

▪ چشیدن روغن زیتون

تکفارس آی آر

برای این کار طوری روغن را روی زبان بریزید که سقف دهان را نپوشاند. مزه روغن نامرغوب روی زبان به کندی پخش می‌‌شود. برخی روغن‌های خوب در عقب دهان مزه تندی ایجاد می‌کند که نشانه برداشت زیتون نارس است و با افزایش رسیدگی، مقدار تندی آن کاهش می‌‌‌یابد.

▪ رنگ روغن زیتون

رنگ روغن زیتون معیار مناسبی برای تعیین کیفیت روغن نیست زیرا به راحتی می‌توان در آن تقلب کرد. به علاوه هر نوع زیتون، رنگ مخصوص خود را دارد و یا حتی اگر مقدار برگ‌های آن همراه دانه زیاد باشد، رنگ روغن حاصل را تغییر می‌دهد.

▪ از مصرف روغن ‌هایی که در ظروف شفاف و در معرض نور و حرارت نگهداری شده، خودداری کنید و در منزل آن را در جای خشک و خنک و تاریک قرار دهید . گاهی فروشندگان شیشه‌های روغن زیتون را در پشت ویترین یا در قفسه در معرض نور قرار می‌دهند و بدون آنکه توجه داشته باشند همه خواص این روغن مفید را از آن می‌گیرند زیرا نور موجب از بین رفتن بسیاری از مواد آنتی اکسیدان موجود در روغن زیتون می‌شود که برای مقابله با امراض و بیماری‌ها لازم‌ است.

▪ در ظرف را بلافاصله بعد از مصرف ببندید زیرا روغن زیتون به سرعت بو و مزه غذاهای مختلف را به خود می‌‌گیرد و در اثر تماس با اکسیژن هوا فاسد می‌شود.

www.takfars.ir

ظروف سرامیکی یا پلاستیکی تیره بهتر از ظروف پلی‌اتیلنی شفاف هستند.

روغن زیتون را در شرایط مناسب می‌توان ۱۲۰ تا ۱۹۰ روز نگهداری کرد.

آموزش پخت کوفته انار و پسته مخصوص مهمانی شب یلدا
  1. آموزش درست کردن ساندویچ استیک با سس مخصوص سیر
  2. آموزش تهیه ترشی مخصوص بهار با گردو
  3. آموزش پخت سریع مرغ کنتاکی در خانه
  4. ایده های شیک تزیین دسر لیوانی برای مهمانی
  5. آموزش پخت مرغ سوخاری خوشمزه با طعم سیر
  6. آموزش پخت کتلت با قارچ

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

مطالب پربازدید

مطالب محبوب

نظرات