گزینه حذف حساب کاربری به صورت پیشفرض در مسنجر تلگرام وجود ندارد و برای حذف حساب خود باید ابتدا وارد سایت تلگرام شده و از طریق وب سایت اقدام به حذف حساب کاربری (اکانت) تلگرام خود کنید.

توجه

▪ پس از انجام این عملیات دیگر قادر به بازیابی اکانت تلگرام خود نخواهید بود.

▪ پس از حذف اکانت شما از تلگرام، دوستانتان اکانت شما را دیگر با نام شما نمی بینند بلکه بجای نام شما گزینه Deleted Account را مشاهده خواهند کرد یعنی دیگر آثاری از عکس، شماره، آیدی و نام شما در تلگرام دوستان تان نخواهند ماند.

▪ پیام هایی که تاکنون برای دوستانتان فرستاده اید، همچنان باقی می مانند مگر دوستانتان آن را حذف کرده باشند.

مراحل حذف اکانت تلگرام به صورت تصویری

۱▪ ابتدا باید به آدرس اینترنتی my.telegram.org/deactivate رجوع کنید (روی لینک کلیک کنید)

۲▪ پس از ورود به آدرس بالا که مربوط به سرویس تلگرام می باشد، از شما شماره موبایل خواسته می شود که باید شماره موبایلی که با آن در حال حاضر در تلگرام فعالیت دارید را وارد کنید. شما باید شماره تلفن خود را به صورت زیر وارد کنید:

ابتدا + بعد ۹۸ و در انتها شماره موبایل خود را بدون عدد ۰ وارد کنید.

و گزینه Next را بزنید.

image, کاملترین آموزش عکس به عکس حذف حساب تلگرام

۳▪ اکنون تلگرام برای شما یک پیام حاوی یک پسورد می فرستد. متن پیام مانند تصویر زیر می باشد و قسمت پسورد مشخص شده است.

image, کاملترین آموزش عکس به عکس حذف حساب تلگرام

۴▪ اکنون به سایت حذف حساب تلگرام برگدید و در صفحه مشابه صفحه زیر، رمز عبوری که برایتان در تلگرام فرستاده شده است را در کادر مربوط به password وارد کنید و گزینه Sign in را بزنید.

image, کاملترین آموزش عکس به عکس حذف حساب تلگرام

۵▪ در صفحه بعد روی گزینه Done کلیک کنید.

image, کاملترین آموزش عکس به عکس حذف حساب تلگرام

۶▪ در این مرحله که مرحله پایانیست از شما تایید می خواهد پس بر روی گزینه قرمز رنگ Yes, delete my account کلیک کنید.

image, کاملترین آموزش عکس به عکس حذف حساب تلگرام

در صورت موفقیت آمیز بودن عملیات حذف اکانت، پیغامی به شکل زیر نمایش داده خواهد شد که به منزله تایید و موفقیت آمیز بودن عملیات است.

image, کاملترین آموزش عکس به عکس حذف حساب تلگرام


همچنین بخوانید: باز نشر : تک فارس
در صورتی که شما نسبت به محتوای این پست، حق کپی رایت دارید اطلاع دهید