چطور میز غذای خیلی شیک و مجلسی برای مهمانی بچینیم
چیدن میز صبحانه و میان وعده قبل از ناهار
اگر طراحی و تزئینات میزتان درست و زیبا باشد، مهمترین وعده غذایی روز تبدیل به زیباترین وعده هم می شود.
مبانی چیدن میز صبحانه و میان وعده قبل از ناهار
تکفارس آی آر
۱- مبانی: بشقاب اصلی، بشقاب سالادخوری، کاسه، کاسه کوچک، لیوان آب، استکان نعلبکی یا فنجان و قاشق و چنگال و چاقو.
۲- با رنگ های مختلف برای ظروف و رومیزی و غیره به میز شادابی ببخشید: هیچ چیز برای اعضای خانواده خوشایندتر و جذابتر از رنگ های شاد و طرح گل و بوته برای دعوت آنها به صبحانه در اول روز نیست.
نکته: اگر مهمان دارید می توانید نام هر یک را با چاقوی تیز روی پوست لیمو بکنید و روی بشقابش بگذارید.
چیدن میز ناهار
www.takfars.ir
وعده ناهار فرصتی عالی برای ترکیب حالت رسمی میز با فضای راحت و عادی است.
مبانی چیدن میز ناهار
۱- مبانی: با یک بشقاب اصلی، بشقاب سالادخوری، لیوان شیشه ای، دستمال و قاشق، چنگال و چاقو، میز نسبتاً ساده ای بچینید.
۲- با جنس های مختلف رومیزی های ظریف و ظروف چوبی و طرح های زیبا، ترکیب متفاوتی ایجاد کنید.
نکته: می توانید برای ایجاد تنوع، یک تکه پنیر درجه یک و خوشمزه به عنوان دسر سر میز بگذارید. در فرانسه این نوع دسر بسیار مرسوم است.
چیدمان میز شام گلچین شده
با رنگ های گرم و بافت های متنوع و یک گلدان زیبا در وسط میز، محیطی دلپذیر ایجاد کنید.
تک فارس
مبانی چیدن میز شام گلچین شده
۱- مبانی: بشقاب شام، بشقاب سالادخوری، زیربشقابی، دستمال و قاشق و چنگال و غیره. یکی دو لیوان مناسب در سمت راست بشقاب بگذارید تا مهمان خودش انتخاب کند.
۲- استفاده از شمع ها، شمعدان ها و چند گل کوچک در لیوان های شیشه ای یا گلدان های کوچک در وسط میز، نمای شیکی به میز می دهد که البته دید مهمان را نیز محدود نمیکند.
نکته : دو یا سه رومیزی باریک با رنگ ها یا طرح های مختلف را روی هم روی میز بگذارید تا نمای منحصر بفردی ایجاد شود.
چیدمان میز شام رسمی و شیک
چه مناسبت خاصی باشد چه بخواهید برای خودتان و مهمانان ضیافت چشمگیری برپا کنید، این مدل میزآرایی با هر بودجه ای جور درمی آید.
مبانی چیدن میز شام رسمی و شیک
۱- مبانی: بشقاب شام، بشقاب سالادخوری، کاسه، زیربشقابی، دستمال و قاشق چنگال و غیره (به علاوه قاشق دسر)، لیوان های شیشه ای زیبا.
T A K F A R S
۲- برای این مدل میزآرایی، ظروف شام باید مرکز توجه باشند. پس همه ظروف را با دقت و با فاصله های منظم بچینید.
نکته: از اشکال هندسی برای جلب توجه استفاده کنید. مثلاً اگر بشقاب هایتان گرد است، دستمال را باز کنید و بین بشقاب ها بگذارید.