image, آموزش نحوه چخت چیکن پیتزاپن خانگی

۱٫ ابتدا خمیر گریل پیتزا و سس گوجه فرنگی خانگی را آماده کنید.

۲٫ پیاز را در تابه‌ای حاوی روغن داغ، روی حرارت ملایم، تفت دهید تا نرم و شفاف شود. سینه‌های مرغ را با مقداری نمک و فلفل سیاه مزه‌دار کنید سپس آن‌ها را به تابه حاوی پیاز بیافزایید و به تفت دادن ادامه دهید تا طلایی شوند.

۳٫ فلفل دلمه‌ای و قارچ را به تابه اضافه کنید و تفت دهید تا آب قارچ کاملاً کشیده شود سپس مقداری نمک به آن بیافزایید و تابه را از روی حرارت بردارید.

۴٫ تابه چدنی را روی حرارت کم قرار دهید تا گرم شود سپس کف آن را به‌وسیله قلم‌موی مخصوص آشپزی به مقداری روغن مایع آغشته کنید. خمیر آماده‌شده را به‌قطر ۳ میلی‌متر به‌اندازه کف تابه باز کنید و آن را کف تابه پهن کنید سپس در تابه را بگذارید تا خمیر به‌مدت ۱۰ دقیقه بپزد و لبه آن طلایی شود.

۵٫ پس از این مدت، سس گوجه فرنگی خانگی آماده‌شده را روی خمیر بمالید سپس مخلوط سینه مرغ، ذرت و پنیر موتزارلا را روی آن پخش کنید. مقداری اورگانو روی آن بپاشید. در تابه را بگذارید تا به‌مدت ۱۰ دقیقه دیگر بپزد و پنیر ذوب شود.

۶٫ پس از این مدت، تابه را از روی حرارت بردارید، پیتزا را برش دهید و سرو کنید.

پیاز (خلالی) ۱ عدد

روغن مایع (مخصوص سرخ کردن) به مقدار لازم

سینه مرغ (مکعبی خرد شده) ۱۰۰ گرم

قارچ (ورقه ای خرد شده) ۵۰ گرم

کنسرو ذرت (بدون آب) ۲۰ گرم

پنیر موتزارلا (رنده شده) ۷۰ گرم

پودر اورگانو به مقدار لازم

خمیر گریل پیتزا

سس گوجه فرنگی خانگی


همچنین بخوانید: باز نشر : تک فارس
در صورتی که شما نسبت به محتوای این پست، حق کپی رایت دارید اطلاع دهید