تک فارس
حسین (ع) چراغ هدایت و کشتی نجات است
محصولات معتبر
محصولات معتبر

گلاب درمانی مفید برای استرس و ناراحتی های قلبی

گلابی که از طبیعت به دست می‌آید غلیظ و تلخ است بنابراین تولیدکنندگان آن را رقیق می‌کنند. برای رقیق کردن گلاب کافی است در ازای هر نیم استکان گلاب غلیظ یک لیوان آب به آن اضافه کرد. گلاب رقیق نشده را باید در حد یک قاشق در یک لیوان آب مصرف کرد در غیر این صورت می‌تواند باعث سوزش دهان و مخاط شود.

تا به حال در رابطه با مصرف زیاد گلاب در افراد بزرگسال عارضه خاصی گزارش نشده است. اما با این حال مصرف بیش از حد آن به صلاح نیست و ممکن است باعث ناراحتی گوارشی شود.

روزانه حداکثر ۳ بار می‌توان یک نصفه استکان گلاب در یک لیوان آب مصرف کرد. دوز مجاز برای بچه‌ها نصف دوز بزرگسالان است.

گلاب روی پوست اثر خاصی ندارد چراکه مواد موثر چندانی در آن وجود ندارد و بیشتر آن آب معطر است اما بسیاری از افراد از آن برای تمیزسازی پوست استفاده می‌کنند.

ثابت شده که مصرف گلاب برای دل‌پیچه‌ها مفید است به خصوص زمانی که نفخ به عضلات دستگاه گوارش فشار وارد می‌کند.

تکفارس آی آر

گلاب بیشتر، به عنوان یک ماده ضدنفخ و بادشکن مطرح است یعنی باعث کاهش گازهای دستگاه گوارش می‌شود. این گازها ذرات ریزی هستند که یا جذب بدن می‌شوند یا به صورت باد گلو خارج می‌شوند. علاوه بر این خاصیت، گلاب می‌تواند تا حدودی از اسهال جلوگیری کند.

برخی معتقدند گلاب می‌تواند برای ناراحتی‌های قلبی نیز موثر باشد در حالی که چنین چیزی حقیقت ندارد.گاهی اوقات عامل دردهای قلبی فشاری است که گازهای دستگاه گوارش به قلب می‌آورند و فرد با مصرف گلاب ناراحتی قلبی‌اش کاهش پیدا می‌کند. در نتیجه فکر می‌کند بیماری قلبی‌اش بهبود پیدا کرده است در صورتی که گلاب تاثیری در بیماری‌های قلبی ندارد. بیماری‌های قلبی انواع و اقسام دارند. کسی که بیماری قلبی دارد با مصرف گلاب بیماری‌اش درمان نمی‌شود.

ترکیباتی مانند گلاب و سایر عرقیات معطر می‌توانند آرام بخش باشند به همین دلیل برای درمان افسردگی، اضطراب، ناراحتی‌های اعصاب و بی‌خوابی تا حدودی موثرند.

البته نمی‌توان گفت که گلاب یک داروی خواب‌آور است اما چون بوی خوبش باعث آرامش می‌شود، می‌تواند در خواب فرد موثر باشد. برای رفع استرس، اضطراب و افسردگی‌تان می‌توانید مقداری گلاب بنوشید یا آن را استشمام کنید. با این حال بهتر است ابتدا دلیل ناراحتی عصبی در شما مشخص شود.

گلاب به شدت مستعد رشد قارچ است حتی اگر در یخچال نگهداری شود و ممکن است در ظرف آن مقداری میکروب و قارچ رشد کند.

www.takfars.ir

از طرف دیگر نگهداری گلاب بیش از یک سال باعث تبخیر مواد معطر و کاهش تاثیر آن می‌شود. همچنین به دلیل رشد میکروب‌ها و قارچ‌ها مصرف گلاب‌های قدیمی توصیه نمی‌شود.

هشدار! این مطلب صرفا جنبه آموزشی دارد و برای استفاده از آن لازم است حتما با مشاور مربوطه یا پزشک متخصص مشورت کنید. اطلاعات بیشتر

محصولات معتبر
محصولات معتبر