تک فارس
حسین (ع) چراغ هدایت و کشتی نجات است
محصولات معتبر
محصولات معتبر

چطوری با لبو ته چین خوشمزه درست کنیم

image چطوری با لبو ته چین خوشمزه درست کنیم

اول با کمی روغن پیاز داغ کردم و فیله مرغ و با زعفرون و نمک و کمی کره پختم .

بعد برنج رو آبکش کردم .کمی زنده تر برداشتم . بعد ۳ تا تخم مرغ کامل و یک لیوان ماست و آب غلیظ لبو و کمی روغن و نمک با هم مخلوط کردم و کمی برنج توش ریختم برای ته دیگ اماده شد ( تو این ردیف زعفرون نزدم .)

بعد توی ماهیتابه روغن و کره داغ کردم و کمی از اون رو باقی گذاشتم و بقیه رو تولوبان برداشتم برای آخرکار و روی ظرف درمرحله انتهایی .

حالا یک ردیف از مایه سرخابی ( لبو رنده شده و ماست و تخم مرغ و نمک و روغن ) ریختم ته ظرف و صاف کردم .

تکفارس آی آر

لبوهام آماده و یحته شده بودن .رنده درشت کردم . و یک ردیف روی برنج سرخابی ها صاف کردم .

ردیف بعدی یک ردیف برنج سفید ساده برای اینکه ترکیب رنگی قشنگی رو داشته باشیم .

بعد فیله های مرغها رو با پیاز داغ و کمی آب باقیمانده مرغ ( خیلی کم حدود ۴ – ۵ قاشق …به شرطی که برنج زنده باشه ) روی ظرف ریختم و فشار دادم و صاف کردم.

حالا کمی دیگه برنج داشتم بهش زعفرون زدم و کمی روی ظرف ریختم و کمی دیگه از همون رو برای تزیین نگه داشتم .

باقی روغن و کره رو روش دادم و

www.takfars.ir

درش رو با کاغذ قوبل پئشماندم ولی دو تا سوراخ کوچک دو طرف تعبیه کردم که بخار اضافی بیرون بره و پلو با ترکیب بخار حاصل خمیر نشه …

شعله زیر ته چین رو خاموش کردم و فویل رو برداشتم تا کمی برنج خنک بشه و ماهیتابه رو از بالا به پایین تکوندم !! یعنی کمی تکان دادم تا بفهمم که کفش کنده شده تا قالبی در بیاد یا نه . یادتون باشه اگه تا خاموش کردین و نذاشتین حنک بشه ….ته چین امکان داره تهش به ظرف بچسبه و قالبی در نیاد . اگه فکر کردین ممکنه چسبیده باشه …تهش رو توی آب سرد بذارین کمی بمونه و بعد تو دیس گرد دمر کنین .

مواد اولیه

ماست یک لیوان

تخم مرغ ۳ عدد

لبو ۴ الی ۵ عدد بدون رگ و ریشه و پر رتگ ارغوانی رنده شده

آب لبو نصف پیمانه

روغن وکره به میزان لازم

زعفران دم شده

برنج ۵ پیمانه

تک فارس

مرغ فیله به تعداد

پیاز و پیاز داغ فراوان

محصولات معتبر
محصولات معتبر