طرز تهیه کیک خوشمزه قهوه دارچینی
فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود .
دو قالب لوف ۱۲ * ۲۲ سانتی را با کره چرب کرده آرد پاشی کنید و کف قالب را کاغذ روغنی بپوشانید .
آرد ، بکینگ پودر ، جوش شیرین و نمک را با هم مخلوط نموده کناری بگذارید .
در کاسه همزن شکر و کره را مخلوط نموده با سرعت متوسط به بالا با سر پدالی حدود ۴ دقیقه هم بزنید تا کرمی و پوک شود .
تکفارس آی آر
همزن را خاموش کرده و کره را از اطراف جمع کنید .
تخم مرغ ها را یکی یکی با کمی فاصله اضافه کنید .
وانیل را اضافه کرده مخلوط نمایید .
سرعت همزن را کم کرده و مواد خشک را در ۳ مرحله به صورت متناوب با خامه ترش در ۲ مرحله اضافه کنید و هر بار صبر کنید مواد یکدست شوند . در آخر سیب را به خمیر اضافه نمایید .
خمیر را بین دو قالبی که آماده کرده بودید به اندازه مساوی تقسیم نموده و روی هر کدام را با مخلوط کرامبلی پر کنید و به مدت ۵۰ دقیقه در فر بگذارید بپزند و اگر خلال دندان وسط کیک زدید و خمیری به آن نچسبید میتونید کیک را از فر بیرون بیاورید و ۱۰ دقیقه کناری بگذارید از حرارت بیوفتد سپس روی توری سیمی منتقل کنید و بگذارید کاملا خنک شود .
www.takfars.ir
مواد لازم کافی کیک
آرد
۲ فنجان
بکیگ پودر
۱ ق چ
جوش شیرین
۱ ق چ
نمک
یک چهارم ق چ
کره نرم
تک فارس
نصف فنجان
شکر
۱ فنجان
تخم مرغ
۲ عدد
وانیل
۱ ق چ
خامه ترش
۱ فنجان
سیب پوست گرفته و خرد شده
T A K F A R S
۲ فنجان
طرز تهیه رویه کرامبل
آرد ، شکر ، دارچین و نمک را با هم مخلوط نمایید .
با چنگال کره را به خورد مواد بدهید تا به شکل خرده نان درآیند .
سیب را با مواد مخلوط کرده رویشان را پوشانده و در یخچال بگذارید .
مواد لازم برای رویه کرامبل
آرد کیک
۱ و سه چهارم فنجانن
شکر
۱ فنجان
تک فارس www.takfars.ir
دارچین
۲ ق چ
نمک
نصف ق چ
کره سرد خرد شده
سه چهارم فنجان
سیب پوست گرفته خرد شده
سه چهارم فنجان
طرز تهیه سس
شکر و شیر را با چنگال هم بزنید یکدست شود و وقتی کافی کیک سرد شد با چنگال این سس را رویس ریخته ۵ دقیقه صبر کنید خودش را بگیرد و سپس برش زده و به همراه قهوه یا چای داغ سرو نمایید .
تکفارس
مواد لازم برای سس
پودر شکر
۱ فنجان
شیر
۲ ق غ