تک فارس
حسین (ع) چراغ هدایت و کشتی نجات است
محصولات معتبر
محصولات معتبر

طرز تهیه ترشی انبه عسلی مخصوص

image طرز تهیه ترشی انبه عسلی مخصوص

برای بو دادن ادویه‌ها، آن‌ها را در تابه‌ای بدون روغن تُست کنید یا به‌مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه در سینی فر، روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد قرار دهید.

روش تهیه

انبه‌ها را به مقداری نمک و زردچوبه آغشته کنید و ۵ تا ۶ ساعت در معرض نور آفتاب قرار دهید.

کشمش را در ظرفی حاوی نیمی از سرکه بریزید تا خیس بخورند.

تکفارس آی آر

بقیه سرکه و شکر را در قابلمه‌ای ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشد. کشمش و انبه مزه‌دارشده را به قابلمه بیافزایید و هم بزنید، سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید.

زعفران، هل، گشنیز، سیاه‌دانه، سیر و فلفل قرمز را به مخلوط انبه بیافزایید و بگذارید به‌مدت ۳۰ دقیقه بماند تا خنک شود.

مخلوط را در شیشه استریل‌شده مخصوص ترشی بریزید و در آن را محکم ببندید. این ترشی پس از ۲ تا ۳ هفته آماده سرو است.

مواد لازم

انبه (بدون پوست و مکعبی درشت خرد شده) ۱ کیلوگرم

www.takfars.ir

نمک به مقدار لازم

زردچوبه ۲ قاشق سوپ خوری

کشمش شسته و آبکش شده ۲۰ گرم

سرکه سفید ۱ تا ۲ پیمانه

شکر ۵۰۰ گرم

زعفران پودر شده ۲ قاشق چای خوری

هل پودر شده ۲ قاشق چایخوری

دانه گشنیز بوداده ۱ قاشق سوپ خوری

سیاه دانه بو داده ۱ قاشق سوپ خوری

سیر کوبیده شده ۱۰ حبه

تک فارس

فلفل قرمز بو داده شده ۲ قاشق سوپ خوری

محصولات معتبر
محصولات معتبر