تک فارس
حسین (ع) چراغ هدایت و کشتی نجات است
محصولات معتبر
محصولات معتبر

راز همیشه سلامت بودن مردم ژاپن چیست

image راز همیشه سلامت بودن مردم ژاپن چیست

ژاپنی ها غذا را در مقادیر کم سرو می کنند.

اولین گامی که می توانید برای یک رژیم غذایی سالم بردارید این است که بشقاب های استاندارد را با بشقاب های کوچک جایگزین کنید. حتی اگر بخواهید هم نمی توانید غذای زیادی را در یک ظرف کوچک بریزید.

بهتر است برای موفقیت از این برنامه پیروی کنید

در هفته اول یک پنجم و در هفته دوم یک چهارم وعده غذایی تان را کاهش دهید. به این ترتیب، پس از سه تا چهار هفته می توانید حجم وعده های غذایی تان را بدون هیچ تلاشی کمتر کنید.

تکفارس آی آر

مصرف محصولات تازه متناسب با فصل

ژاپنی ها فقط از مواد غذایی که آن ها را تازه تر ،ارزشمندتر و مفیدتر برای هر فصل می دانند استفاده می کنند. برای مثال آن ها در پایان فصل بهار، چای سبز تازه و ماهی قزل آلا و در پاییز، قارچ و ماهی خال مخالی مصرف می کنند.

حفظ حالت اولیه مواد غذایی تا حد ممکن

این روش دیگری است که غذاهای ژاپنی را از فرهنگ های دیگر متمایز می کند. سرآشپزهای محلی سعی می کنند پخت انواع ماهی و سبزیجات را به گونه ای انجام دهند که حالت اولیه آن ها تغییر نکند و این تصور را ایجاد کنند که غذاها پس از آماده سازی، فراوری نشده اند.

حفظ ویتامین ها و مواد معدنی

www.takfars.ir

ژاپنی ها به گونه ای آشپزی می کنند که ویتامین ها و مواد معدنی را در طول فرایند پخت سالم نگه دارند. دمای مناسب برای پخت و نحوه برش محصولات – مورب و مدور – برای حفظ این ویتامین ها و مواد معدنی ضروری است. ژاپنی ها ۱۰ نوع برش روی سبزیجات اعمال می کنند. صرف زمان کمتر برای برش و پخت مواد غذایی باعث می شود ویتامین ها و مواد معدنی بیشتری در محصول نهایی حفظ شود. آن ها همچنین از گیاهان وحشی، ریشه ها، علف ها و حتی جلبک هایی که سرشار از مواد معدنی و ویتامین هستند، استفاده می کنند.

انتخاب غذاهای مختلف

به گزارش سایت نیوزویک، یک غذای آماده شده در منزل شامل ماهی،برنج بخارپز شده و نودال های کم چرب و سبزی های بخارپز شده است. این غذا همراه است با سوپ میسو یا خمیر سویا که یک نوع ماده غذایی است که از تخمیر غلات به دست می آید. سپس چای سبز و برای دسر میوه تازه میل می شود.

وعده غذایی غنی از ماهی حاوی اسیدهای چرب سالم امگا ۳ است .با مصرف جلبک دریایی و سبزی هایی مانند کلم برو کلی، کلم برگ، انواع جوانه ها و کلم پیچ علاوه بر احساس سیری آنتی اکسیدان،ویتامین ها و ماده معدنی نیز به بدن جذب می شود.چای سبز علاوه بر محافظت از قلب با بیماری های مزمن نیز مقابله می کند. اتمام غذا با میوه باعث می شود فرد به خوردن شیرینی جات حاوی چربی های ترانس رو نیاورد.

معده های کوچک

فرهنگ غذایی ژاپنی تأکید روی نحوه ارائه دادن غذا می کند .آن ها با آرام خوری از غذا لذت می برند.هر غذا بشقاب خود را دارد و به طرز زیبایی چیده می شود.ژاپنی ها بشقاب های خود را پر نمی کنند و به محض احساس ۸۰ درصد سیری از خوردن دست می کشند.کنترل داشتن روی پرس غذا به آن ها کمک می کند تا وزن خود را حفظ کنند.

صبحانه پرانرژی

صبحانه را وعده خیلی مهمی می دانند که از غذاهای متنوع کوچک تشکیل می شود.یکی از این ها سوپ میسو است که غنی از پروبیوتیک است.این سوپ بسیار انرژی زا است.

پخت سالم

ژاپنی ها از روش های سالم برای پخت استفاده می کنند.روش های پخت آن ها شامل گریل کردن،بخارپز کردن و آرام جوشاندن غذا است.مصرف مواد غذایی تازه و سس های سبک نیز ارجحیت داده می شود.به طورکلی غذاهایی که با این روش پخت می شود باعث احساس سیری و سبکی می شود.

تک فارس

برنج جایگزین نان

این مردم برای هر وعده غذایی برنج بخارپز شده را جایگزین نان می کنند. با مصرف نکردن نان، برنامه غذایی آن ها عاری از آرد گندم تصفیه شده می ماند.می توانید به جای برنج سفید از برنج قهوه ای استفاده کنید.

دسر کمتر

استفاده کردن از مواد قندی و دسرهای فرآوری شده امر عادی در این کشور نیست.به جای کیک، شیرینی ها، فرنی و… آن ها پرس های کوچک میوه تازه سرو می کنند. گاهی نیز دسرهای دیگر سرو می شود اما پرس های کوچک. میوه غنی از آنتی اکسیدان و ماده مغذی طبیعی است و مصرف قند کمتر از بروز دیابت، چربی اضافه و بالا رفتن وزن پیش گیری می کند.

هشدار! این مطلب صرفا جنبه آموزشی دارد و برای استفاده از آن لازم است حتما با مشاور مربوطه یا پزشک متخصص مشورت کنید. اطلاعات بیشتر

محصولات معتبر
محصولات معتبر