تک فارس
حسین (ع) چراغ هدایت و کشتی نجات است
محصولات معتبر
محصولات معتبر

دستور پخت جادویی برای کاپ کیک شکلاتی

image دستور پخت جادویی برای کاپ کیک شکلاتی

مواد لازم

آرد : ۱۵۰ گرم

پودر کاکائو : ۱۶۰ گرم

شکر : ۱۲۵ گرم

تکفارس آی آر

شیر : ۳۵۰ میلی‌لیتر

تخم‌مرغ زده شده : ۲ عدد

کره آب شده : ۱۵۰ گرم

بیکینگ پودر : ۴ قاشق چایخوری سرصاف

وانیل : ۱/۸ قاشق چایخوری

www.takfars.ir

شکلات چیپسی : به میزان لازم (حدودا ۱۵۰ گرم)

خمیر فوندانت : جهت تزیین به میزان لازم

روش تهیه

آرد، بیکینگ‌پودر، وانیل و پودر کاکائو را در ظرفی الک کنید. شکر را به آن اضافه کرده، در مرکز آن یک گودی ایجاد کنید. شیر، تخم‌مرغ و کره ذوب شده را هم بیفزایید و به مدت ۳ الی ۴ دقیقه هم بزنید تا کاملا یکدست شود.

بعد چیپس شکلات را اضافه کنید و مواد را درون قالب‌های کاغذی مخصوص کاپ‌کیک بریزید. سه چهارم هر قالب کاغذی را پر کنید و در فر ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۲۰ الی ۲۵ دقیقه بگذارید.

۵ دقیقه بعد از خارج کردن کاپ کیک‌ها از فر می‌توانید از کاغذ جدا کنید و در کاپ‌های تزیینی بچینید یا به دلخواه با فوندانت و گل‌های شکری روی کاپ‌ کیک‌های شکلاتی را تزیین کنید. از خامه فرم گرفته شکلاتی یا پودرقند هم می‌توانید برای تزیین استفاده کنید. فقط به خاطر داشته باشید، کاپ‌کیک‌ها باید کاملا خنک شوند و سپس تزیین کنید.

نکته: به دلخواه می‌توانید علاوه بر چیپس شکلات از گردوی خردشده یا فندق تست شده نیز برای درون کاپ‌کیک‌ها استفاده کنید.

محصولات معتبر
محصولات معتبر