خوراکی های مفید برای داشتن رگ های سالم
طب ناب ایرانی اسلامی برای هر بیماری راه درمانی و برای هر یک از امراض راههای پیشگیری مؤثری دارد.
سیر: سیر ماده غذایی شماره یک برای پاکسازی رگها محسوب میشود اگر نمیخواهید رگهایتان به این زودیها دچار انسداد شود و مشکلات بعدی به بار بیاورد سیر را در برنامه تان بگنجانیم سیر باعث کاهش کلسترول بد خون شده و افزایش دهنده کلسترول خوب خون میشود.
جو دو سر: جو دو سر باعث کاهش چربی خون میشود.
سیب: سیب حاوی ترکیبی به نام پکتین است که نقش موثری در کاهش کلسترول خون دارد.
تکفارس آی آر
ماهی: ماهی منبع فوقالعاده برای اسیدهای چرب امگا سه است این اسیدهای چرب به چربیهای خوب معروف هستند.
زردچوبه: ترکیب فعال و پر خاصیت زردچوبه کورکومین نام دارد که محافظ سلامت قلب محسوب میشود.
اسفناج: اسفناج سرشار ویتامینهای A و C است که از تصلب شرایین جلوگیری میکند.
میوههای خشک: میوههای خشک جزء بهترین انتخاب برای پیشگیری از انسداد رگها و تمیزی آنها محسوب میشود مانند مغز گردو ، بادام ،فندق و…..
روغن زیتون: روغن زیتون مانع از رسوب رگها میشود.
www.takfars.ir
هشدار! این مطلب صرفا جنبه آموزشی دارد و برای استفاده از آن لازم است حتما با مشاور مربوطه یا پزشک متخصص مشورت کنید. اطلاعات بیشتر