توصیه های مفید و بهداشتی برای خرید و نگهداری مواد خوراکی
تا حد امکان از فروشگاههایی که فروشندگان آنها شرایط بهداشت مواد غذایی را رعایت میکنند، خرید کنید.
حتما به تاریخ تولید، انقضاء، شماره پروانه ساخت از وزارت بهداشت و علامت استاندارد توجه کنید و از خرید مواد غذایی که تاریخ مصرف آنها گذشته است، بپرهیزید.
گوشت مرغ و ماهی را بعد از سایر مواد غذایی خریداری کنید.
از خرید بستههای غذایی آسیب دیده و معیوب اجتناب کنید.
تکفارس آی آر
غذاهای منجمد شده در دمای فریزر (۲۰ درجه زیر صفر) تا سه ماه قابل نگهداری است؛ مانند انواع گوشت، ماهی و سبزی.
برای رفع انجماد گوشت و سایر مواد غذایی قرار دادن در یخچال روش مطمئنتر و بهتری است.
نان را از فروشگاهها و نانوائیهایی که اصول بهداشتی را رعایت میکنند، بگیرید.
از روزنامه برای بستهبندی و حمل مواد غذایی بخصوص نان استفاده نکنید.
برای جلوگیری از بیات شدن نان آن را در ظروف در بسته و در فریزر نگهداری کنید.
www.takfars.ir
تا حد امکان نان را به مقدار نیاز روزانه خریداری کنید و در صورت خرید نان به تعداد زیاد، برای جلوگیری از بیات شدن در بستههای مصرف بستهبندی و در فریزر نگهداری کنید.
غلات را در ظروف در بسته و در محیط خشک، تاریک و خنک و در معرض جریان هوا نگهدارید.
در عین حال توجه کنید که فروشندگان مواد غذایی هم باید لباس تمیز و کارت بهداشت داشته باشند.
هشدار! این مطلب صرفا جنبه آموزشی دارد و برای استفاده از آن لازم است حتما با مشاور مربوطه یا پزشک متخصص مشورت کنید. اطلاعات بیشتر