تک فارس
حسین (ع) چراغ هدایت و کشتی نجات است
محصولات معتبر
محصولات معتبر

تنوع درآشپزی با پخت دلمه کلم مخصوص

image تنوع درآشپزی با پخت دلمه کلم مخصوص

تابه ای را روی حرارت قرار داده و مقداری روغن داخل آن گرم کنید. سپس ۱ عدد پیاز را درون آن کمی تفت دهید تا سبک و شیشه ای شود. بعد گوشت را به آن افزوده و تفت دهید تا رنگ آن تغییر کرده و بپزد.

نمک، فلفل، زردچوبه و ۲ قاشق سوپخوری رب گوجه فرنگی را به مواد افزوده و کمی دیگر تفت دهید. سپس یک دوم پیمانه آب به آن افزوده و با در بسته بگذارید تا روی حرارت ملایم بپزد و آب آن تبخیر شود. بعد کنار بگذارید تا خنک شود.

لپه، برنج و سبزی دلمه (مخلوطی از تره، جعفری، نعنا، مرزه، گشنیز) را به مواد افزوده و مخلوط کنید.

کلم برگ (که از قبل قسمت ریشه آن را خارج کرده اید) را به همراه ۱ قاشق سوپخوری سرکه و مقداری نمک داخل قابلمه ای حاوی آب در حال جوش ریخته و روی حرارت ملایم بگذارید تا نیم پز شود. سپس آن را آبکش کرده و وقتی خنک شد، برگ برگ کنید.

تکفارس آی آر

با استفاده از قاشقی مقداری از مواد را داخل برگ ها گذاشته و به دلخواه بپیچید. سپس از طرفی که آن ها را پیچیده اید، کف قابلمه ای بچینید (این کار را تکرار کنید تا مواد تمام شود).

داخل تابه ای مقداری روغن گرم کرده و پیاز دیگر را درون آن تفت دهید تا سبک و شیشه ای شود. سپس بقیه رب گوجه فرنگی را به آن افزوده و تفت دهید تا بوی خامی آن از بین برود. بعد مقداری آب به آن اضافه کرده و بگذارید تا کمی بجوشد. بعد از روی حرارت بردارید (میزان سس آماده شده باید در حدی باشد که روی دلمه را بگیرد).

سس آماده شده را روی دلمه بریزید و با حرارت ملایم بگذارید تا به غلظت بیفتد. سپس سرکه و شکر (از قبل داخل کاسه ای مخلوط شده) را به آن افزوده و به مدت ۶۰ دقیقه بگذارید تا بپزد.

مواد مورد نیاز:

گوشت (چرخ شده): ۴۰۰ گرم

www.takfars.ir

کلم برگ: ۱ کیلوگرم

لپه (پخته و آبکش شده): یک دوم پیمانه

برنج (پخته و آبکش شده): ۱ پیمانه

سبزی دلمه (ساطوری شده): ۱ پیمانه

پیاز (نگینی خرد شده): ۲ عدد

سرکه قرمز: یک چهارم پیمانه

شکر: سه چهارم پیمانه

نمک، فلفل و زدرچوبه: به میزان لازم

رب گوجه فرنگی: ۵ ق س

روغن مایع: به میزان لازم

تک فارس

محصولات معتبر
محصولات معتبر