تک فارس
حسین (ع) چراغ هدایت و کشتی نجات است
محصولات معتبر
محصولات معتبر

آموزش پخت مربای انجیر

image آموزش پخت مربای انجیر

مواد لازم مربای انجیر

انجیر ۱ کیلو شکر۷۰۰ گرم آب یک و نیم لیوان جوهرلیمو نوک قاشق چایخوری وانیل (اختیاری) یک چهارم قاشق چایخوری

مرحله اول | شستن و سوراخ کردن انجیرها

انجیرها رو به خوبی بشورید و اجازه بدین خشک بشن.

تکفارس آی آر

به کمک سوزن، از چند جا انجیرها رو سوراخ کنید تا موقع پخت، شیره کاملا داخل مربا بره و انجیرها حالت چروکیده پیدا نکنن و شکل خودشون رو از دست ندن.

مرحله دوم | درست کردن شربت مربای انجیر

شکر و آب رو داخل قابلمه مناسبی مخلوط کنید و روی حرارت متوسط قرار بدین تا به جوش بیاد و دونه های شکر کاملا حل بشن. نکته مهم: اصلا هم نزنید و اجازه بدین شکر با جوشیدن حل بشه.

وقتی ذرات شکر حل شد و شیره شروع به جوشیدن کرد، جوهر لیمو رو بهش اضافه کنید.

در صورتی که دوست نداشتین از جوهر لیمو استفاده کنید، میتونید یک قاشق غذاخوری آبلیمو بریزین.

www.takfars.ir

مرحله سوم | ریختن انجیرها در شیره

انجیرها رو داخل شیره بریزین تا همزمان با پختنِ اونها، شیره هم به قوام برسه. (شعله هم متناسب با اندازه قابلمه و متوسط باشه).

مرحله چهارم | جمع کردن کف مربا از روی آن

وقتی مربا شروع به جوشیدن کرد، کف روی اون رو حتما با یک قاشق جمع کنید تا مربا خوشرنگ و براق بشه. (اگه کف مربا جمع نشه، مربا کدر میشه.)

اجازه بدین بجوشه تا انجیرها کاملا بپزن.

مرحله پنجم | به قوام رسیدن مربای انجیر

کم کم شیره مربا کف میکنه و بالا میاد؛ وقتی حباب های درشت روی شیره ظاهر شد، یعنی که مربا به قوام رسیده.

با یک قاشق تمیز، مقداری از شیره رو داخل نعلبکی بریزین و داخل فریزر بذارین تا خنک بشه.

بعد ظرف رو داخل دستتون بچرخونین؛ اگه شیره غلظت داشت و آهسته حرکت میکرد و موقع حرکت، چین میخورد، یعنی مربا به قوام رسیده و میتونید حرارت رو خاموش کنید.

نکته: در صورتی که مایل بودین از وانیل داخل مربا استفاده کنید، قبل از خاموش کردن وانیل رو اضافه کنید و بعد حرارت رو خاموش کنید چون وانیل اگه زیاد روی حرارت بمونه تلخ میشه.

تک فارس

بعد از خاموش کردن حرارت، اگه کفی روی مربا مونده بود مجددا جمع کنید.

اجازه بدین مربا داخل ظرف کاملا خنک بشه و بعد داخل ظرف مناسب بریزین و داخل یخچال یا فریزر نگه داری کنید.

محصولات معتبر
محصولات معتبر